Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Grondstewardess, MBO/ MTS, Rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 22 Woonplaats RotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik heb 2 maanden in Mallorca stage gelopen als een receptioniste.

Daarnaast heb ik mijn stage 5 maanden gevolgd bij het bedrijf KLM.

Verder heb ik ook 3 jaar werkervaring in horeca.
Werkervaring Sector: Luchtvaart
Functie: Stewardess / steward
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Ik ben dit jaar afgestudeerd van de opleiding Luchtvaartdienstverlening MBO niveau 4. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een leergierige, positief ingesteld persoon en ik beschik over een flexibele en enthousiaste houding, verder heb ik goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik een persoon die meedenkt, graag ervan houd om ervaring op te bouwen en ik kan goed samenwerken in teamverband, maar ik kan ook zelfstandig werken. Als medewerkster zal ik er natuurlijk naar streven om een goede aanwinst voor de bedrijf zijn. U kunt er dan ook zeker van zijn dat ik mij volledig zal inzetten om de gevraagde werk tot een succes te maken. Hobby's en interesses Ik hou van lekker dansen. Veder voetbal ik ook graag. Daarnaast ga ik ook een paar keer in de week naar de sportschool.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV