Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Dierverzorger, MBO/ MTS, Veenendaal

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 25 Woonplaats VeenendaalKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik heb verschillende stages gelopen. Dierenwinkel, dierenasiel,dierenpension, dierenartspraktijk. Ik heb jarenlang in het weekend en vakanties in de dierenspeciaalzaak gewerkt.
En ook in verschillende dierenpensions.
Werkervaring Sector: Agrarisch
Functie: Dierverzorging
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik heb mijn diploma dierverzorging niv 2 en 3
Dier en mangement niv.4
En paravetrinair.

Het liefste wil ik met honden werken.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik kan goed omgaan met dieren en mensen. Kan goed zelfstandig werken maar ook in teamverband. Hobby's en interesses Ik vind het leuk om mijn eigen honden te trainen en er einde mee te wandelen.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV