Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Inkoper/sales/management, HBO/ HTS, Oldenzaal

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 52 Woonplaats OldenzaalKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Bert Remerink

Algemeen directeur Bert Remerink is afgestudeerd aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein, met een specialisatie in Tropische Bosbouw. Daarnaast heeft hij verschillende modules gevolgd aan de Association Technique Internationale des Bois Tropicaux (ATIBT), waaronder de module ‘Classement des bois tropicaux’ (classificatie van tropische houtsoorten).

Bert Remerink: de schakel tussen Europa en Afrika

Inmiddels heeft hij ruim twintig jaar ervaring in de houtindustrie in Centraal-Afrika, met name in Kameroen en Gabon. Zo heeft Bert meerdere jaren als productieleider in houtzagerijen gewerkt. Hij is tevens commercieel verantwoordelijk geweest voor het vermarkten van Afrikaans hout in Nederland. Sinds 2002 wendt hij zijn kennis en ervaring aan als zelfstandig importeur van Afrikaans hardhout.

Als westerling in Afrika valt hij natuurlijk op, maar hij past zich moeiteloos aan. Zijn passie voor Afrika is oprecht. Dankzij zijn inzicht in de cultuur, vertaalt hij de Afrikaanse werkwijze naar Europese behoeften. Bert voelt zich thuis in Afrika. Hij ontwikkelt samenwerkingsverbanden om de kwaliteit van de productie te bewaken en de logistieke processen soepel te laten verlopen. Door zijn aanwezigheid én met behulp van zijn Europees-Afrikaanse achtergrond, houdt Bert vinger aan de pols wat betreft de kwaliteit en legaliteit van het hout waarvoor hij verantwoordelijk is.

Werkervaring Sector: Techniek industrie
Functie: Productmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Internationale Agrarische Hogeschool LARENSTEIN. Tropische Bosbouw. 1993. Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Frans: spreken goed, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Accuraat, nauwkeurig, gedisciplineerd, eerlijk, sociaal, doorzetter.

Veel internationale ervaring. Europa/West en Centraal Afrika.
Hobby's en interesses Reizen, Wandelen, levensgenieter.
Zeer breed geïnteresseerd !!!
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV