Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Begeleider, MBO/ MTS, Eext

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 42 Woonplaats EextKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring De Zijlen: Begeleider wonen en dagbesteding te Muntendam en Sappemeer, van 15 november 2018 tot heden. Werkzaamheden: Ondersteuning bieden bij de zorgvraag en specifieke zorg en begeleiding geven. Bijdragen aan de zelfredzaamheid en eigenwaarde van de cliƫnten.

Brik & Brak: Begeleider en leidinggevende te Gieten en Annerveenschekanaal, van 1 juli 2015 tot 15 november 2018. Werkzaamheden: Begeleiden medewerkers dagbesteding. Deelnemen aan team overleggen en bestuursvergaderingen. Verwerken van boekhouding. Dagelijkse werkzaamheden in het warenhuis.
Ik ben betrokken bij het ontwikkelen en schrijven van ondersteuningsplannen via de procedures van methodisch begeleiden. Ook ben ik aanwezig bij de intakegesprekken met nieuwe cliƫnten en onderhoud ik contacten met de betrokken organisaties met betrekking tot evaluaties en voortgang van resultatenplannen.

Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Geestelijke zorg
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleidingen
2016-2018: Drenthe College (BBL): Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4. Diploma behaald.
2015-2017: Bedrijfshulpverlener (BHV):
Certificaat behaald.
1997-2001: Christelijke Hogeschool Noord Nederland:
Retail Management, propedeuse behaald.
1994-1997: School voor Commercieel onderwijs:
MBO afdeling handel niveau 4. Diploma behaald.
1991-1994: Winschoter Scholengemeenschap:
VBO afdeling handel. Diploma behaald.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken voldoende, schrijven voldoende   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer JaDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV