Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Medewerker personeelwinkel Perfetti Van Melle te Breda, MBO/ MTS, Breda

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 49 Woonplaats BredaKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring December 2015 – Juli 2019 Gastouderbureau Charno - bemiddelingsmedewerkster (Hiernaast ben ik nog steeds 1 dag werkzaam bij Surplus).
-Januari 2012 - November 2015 Surplus Thuiszorg
-Juni 2006 - December 2011 Careyn Thuiszorg
-Juni 2004 – Mei 2006 Bijou Brigitte (verkoopmedewerkster) -April 2002 – Mei 2004 Web Vision BV (administratief medewerkster)
-Juli 1986 – april 2002 Super de Boer (hoofd caissière.)
Bij Gastouderbureau Charno ben ik verantwoordelijk voor de Risico-Inventarisatie Hygiëne en Veiligheid bij de gastouders. Ik bezoek alle gastouders 2x per jaar om de risico inventarisatie en jaarlijkse evaluatie van gastouders en vraagouders uit te voeren. Verder beantwoord ik de telefoon als ik op kantoor aanwezig ben.
Werkervaring Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen OPLEIDINGEN
2015
1996 – 1997 1986 - 1988 1982 - 1986
CURSUSSEN
2016 1997
Branch-erkende scholing voor bemiddelingsmedewerkers voor
gastouderopvang. Verkoopspecialist - MBO 4 Verkoopmedewerker - MBO 2 LEAO
interne cursus gastouderopvang Middenkader 1 (Communicatie, Motivatie, werkbespreking en leidinggeven)
COMPUTERVAARDIGHEDEN
Word Excel
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Vaardigheden
Behulpzaam Betrouwbaar Flexibel Klantvriendelijk Samenwerken Sociaal
Hobby's en interesses In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en twee zonen. Ik vind het heerlijk om een boek te lezen of film/serie te kijken of te ontspannen in de sportschool. Verder houd ik van gezelligheid, lekker eten en op vakantie gaan.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV