Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Evenementencoördinator, HBO/ HTS, Enschede

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 47 Woonplaats EnschedeKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Duty manager (parttime) 2018-heden
De MuseumFabriek & Rijksmuseum Twenthe te Enschede
Het zorg dragen voor een goede publieksbeleving tijdens de openingstijden van het museum. Het organiseren van het servicecentrum van beide musea, plannen van roosters en aansturen van vrijwillige service-medewerkers en betaalde oproepkrachten.

Coördinator productie Boosterfestival 2018 & 2019
Artez popacademie te Enschede
Het begeleiden van studenten in het organiseren en uitvoeren van het netwerkmuziekfestival Booster.

Coördinator productie, beleidsmaker, horecamanager, administratief medewerker (38 uur) 1998-2018
Poppodium Atak te Enschede
Voorbereiden, plannen en samen met het team zorg dragen voor de meest perfecte uitvoering van concerten, danceparty’s, (verhuur)evenementen en samenwerkingen met externe organisaties. Inplannen en instrueren van vrijwilligers, schoonmaak, beveiliging en onderhoud gebouw. Informatie verstrekken over huurmogelijkheden en het samenstellen van offertes aansluitend aan de wensen van potentiële huurders. Meedenken en vormgeven van het beleid binnen de organisatie en dit vertalen naar de werkvloer. Verschillende interim functies vervuld: vrijwilligerscoördinator, bedrijfsleider, hoofd administratie, publiciteitsmedewerker, concertprogrammeur.

Hoofd veiligheid (vrijwilliger) mei 2017
Green Vibrations festival te Enschede
Eindverantwoordelijk voor de ARBO- en bezoekersveiligheid. Aansturen van de security en het EHBO-personeel tijdens het Green Vibrations festival met 2500 bezoekers.

Arbeidstherapeut (oproepbasis) 1996-1998
Twents Psychiatrisch Ziekenhuis te Enschede
Het begeleiden van mensen met een psychiatrische aandoening in het therapeutisch werken binnen de instelling met nadruk op integratie in de samenleving.

Werkervaring Sector: Promotie, evenementen
Functie: Projectmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Horeca
Functie: Management leidinggevend
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Financieel medewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen - SVH leermeester
- SVH Sociale Hygiëne
- HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening
- MBO MDGO activiteitenbegeleiding
- MBO MEAO bedrijfsadministratie
- MAVO
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken zeer goed, schrijven voldoende   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Energieke persoonlijkheid met oog voor detail en het individu in het geheel. Capaciteiten en compententies die mij typeren zijn: accuraat, betrokken, betrouwbaar, geduldig, helikopterview, humoristisch, oplossingsgericht, verbindend, stressbestendig, zelfbewust Hobby's en interesses Ik vind het belangrijk om een goed gesprek met vrienden en bekenden te hebben, te wandelen en te fietsen in de natuur, boeken te lezen en daarnaast probeer ik mijn lichaam gezond te houden door aan fitness te doen. Leven zonder muziek kan ik mij niet voorstellen en naast het luisteren van muziek speel ik (thuis) een aardig riedeltje op de gitaar. Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV