Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Grondstewardess , MBO/ MTS, Rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 25 Woonplaats RotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Augutus 2016- Heden
Aafje Smeetsland
Functie: Helpende
Bewoners helpen en stimuleren bij het verrichten van A.D.L(alle dagelijkse levensverichtingen). Begeleiden bij acriviteiten. Stimuleren bij het eten. Het wassen en aankleden van bewoners. Bewoners naar de toilet helpen. In bijzondere gevallen rapporteren.

Juni 2018-November2018
Stage Savoy Hotel Rotterdam
Functie: Front Office
Verwelkomen van gasten en hen te woord staan bij binnenkomst. Gasten in en uitchecken. Het maken van reserveringen. Gasten informeren over bezienswaardigen in de omgeving van het hotel. Klachten behandelen volgens bedrijfprotocol.

Juni 2015-Oktober 2016
Stage Aafje zorghotel
Functie: Gastvrouw
Gasten verwelkomen in het hotel. Het opnemen van bestellingen en uitserveren. Tafels indekken en debrasseren. Het restaurant schoonmaken en houden.

December 2014-April 2015
Stage Tulip Inn Hotel
Functie: Gastvrouw
Gasten verwelkomen in de restaurant, en hen begeleiden naar hun tafel. Bestellingen opnemen en serveren. Het ontbijt buffet gereed maken. Roomservice bij aanvraag.
Werkervaring Sector: Luchtvaart
Functie: Stewardess / steward
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen September 2016-Juni 2019 Albeda College Rotterdam Travel and Hospitality Niveau 4.
September 2014-Augustus 2016
Albeda College Rotterdam Gastvrouw Niveau 2.
September 2012-2014 Albeda College Rotterdam Helpende Niveau 2.
September 2008-July 2012 VMBO CGS Oude Maas.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Frans: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Zelfstandig
Zorgzaam
Behulpzaam
Geduldig
Georganiseerd
Hobby's en interesses Muziek luisteren
Films kijken
Fitnissen
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV