Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Operationeel manager, HBO/ HTS, Breda

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 34 Woonplaats BredaKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring 5 jaar general manager voor een Nederlandse reisorganisatie in Oeganda.
Dagelijkse bedrijfsvoering, planning, aansturen van het operationeel team bestaande uit 15 personen. Mijn verantwoordelijkheid lag bij het managen van de dagelijkse operationele zaken. Onder mijn management is de vloot gegroeid van 17 auto’s in 2014 naar 60+ in 2019.

(4 jaar, sinds 2015) jaar medeoprichter van een toeristische onderneming in Kenya.
Wij verhuren vanuit Nairobi 4x4 voertuigen, voor cliënten die op self drive safari willen door Oost-Afrika.

3 jaar Tour manager bij een Nederlandse reisorganisatie in Oeganda.
Het begeleiden van groepen van 12 personen op een rondreis van 20 dagen door Oeganda. Hierbij was ik verantwoordelijk voor een goed verloop van de reis en zorgen voor klanttevredenheid tijdens de reis.
Werkervaring Sector: Recreatie, vrije tijd
Functie: Management leidinggevend
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Bachelor of Applied Science (B.A.Sc.),
Business Administration in Tourism Management.
ICT MBO
Middelbaar Beroeps Onderwijs
ICT-Beheer
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Spaans: spreken onvoldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen In mijn werk zorg ik met mijn toewijding voor een saamhorige en prettige werkomgeving. Een van mijn voornaamste vaardigheden is integriteit. Hobby's en interesses Basketbal, squash en whiskey proeverijenDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV