Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Klantenservice , MBO/ MTS, Tilburg

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 48 Woonplaats TilburgKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik heb ruime ervaring opgedaan als klantenservice medewerker bij DVG ziekenvervoer, CZ zorgverzekeringen en bij Brabant water de afdeling klantenservice. Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen MAVO diploma
Allround dames en herenkapster
WFT-zorg
Typediploma
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben van nature een vrolijke betrouwbare doorzetter, die goed kan communiceren en organiseren en oog heeft voor detail.
Ik heb veel kennis vergaard op het gebied van klanttevredenheid, door goed naar de klant te luisteren, empathie en begrip te tonen, maar wel eerlijk en rechtvaardig te blijven. Of de klant nu informatie wil of een klacht heeft, ik probeer iedereen te behandelen op een manier zoals ik zelf ook graag behandeld wil worden.
Referenties Bedrijf Brabant Water Om de referenties en contactgegevens van dit CV in te zien dien je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV