Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV microbiologisch analist, HBO/ HTS, Nijmegen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 24 Woonplaats NijmegenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Mijn stages heb ik gelopen in het laboratorium van het CWZ ziekenhuis. Dit was zowel analytisch en research.

Werkervaring Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Schoonmaakmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleiding (afgerond) Biologie & medisch laboratorium onderzoek.

Vrijwilligerswerk bij outdoororganisatie buitendoor van mei 2015-heden. Het begeleiden van kampen, introductiedagen en medewerkers-uitjes. Het doel hierbij is een duurzame leeromgeving te creƫren waarin jongeren en ouderen uitdaagt worden tot groei en samenwerking.

Vrijwilligerswerk als gastvrouw bij poppodium Doornroosje van sep 2015-sep 2016.

Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Leergierig
Enthousiast
Nauwkeurig
Hobby's en interesses Het brouwen van bier. Hierbij komen mijn nauwkeurigheid en lab vaardigheden heel goed van pas.

Het luisteren van alternatieveren muzieksoorten.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV