Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV administratief/ koerier, MBO/ MTS, Amersfoort

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 64 Woonplaats AmersfoortKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring jarenlang werkzaam geweest als woningstoffeerder, 6 jaar als vrachtwagenchauffeur en ook nog 20 jaar als administratief medewerker bij een stichting, door wijzigingen op kantoor werd mijn functie daar in 2020 overbodig.
Sindsdien gewerkt als bezorger/ koerier bij een bloemenwinkel
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Transport, Logistiek
Functie: Koerier /bezorger
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Na bijna 50 jaar werkervaring in diverse functies zijn diploma's en opleidingen niet meer van toepassing. Wat wel telt is de bereidheid om te leren en nieuwe vacatures aan te pakken. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs A,B,C,D,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen ben nauwkeurig en zorgvuldig, erg handig en ook een doorzetter, stiptheid en precisie in de gevraagde werkzaamheden
zijn mijn passie.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV