Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Secretaresse, MBO/ MTS, Assen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 58 Woonplaats AssenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2007-heden
Eigenaar Voel Bewust – praktijk voor shiatsu en Bowen therapie, zie www.voelbewust.nl. Cliënten in praktijk aan huis en op locatie bij Visio in Vries.

2015-2017
Secretariaat voeren voor het In1School project van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind en de Coalitie voor Inclusie.
Beide opdrachtgevers beijveren zich voor de rechten van mensen met een handicap en de inclusieve samenleving door middel van dataverzameling en rapportage; voorlichting aan publiek, branche, en overheid; en lobbywerk. Taak: spilfiguur zijn in decentrale, kantoorloze organisaties bestaande uit bestuur, medewerkers en vrijwilligers. Alle voorkomende secretariële, coördinerende en organiserende werkzaamheden. ICT-aanspreekpunt voor de externe systeembeheerder, account- en contentbeheer van de website bij de Coalitie voor Inclusie.

2003-2005
Vrijwilliger bij BOSK – vereniging van mensen met een motorische handicap en hun ouders – spina bifida werkgroep (informatie verstrekken en lotgenotencontact)

2000-2003
Secretaresse Het Groninger Landschap
Taken: Secretarieel ondersteunen van enkele landschapsbeheerders; inkomende vragen van publiek en vrijwilligers beantwoorden of doorverwijzen; het organiseren van en ondersteunen bij publieke- en vrijwilligersevenementen; verslag leggen van vergaderingen; archiveren.

1998-1999
Diverse functies als uitzendkracht:
-Office Professional afdeling Public Affairs - Dow Benelux NV Terneuzen
-Secretaresse Werving en Selectie Randstad Automatiseringsdiensten Zwolle
-Secretaresse Windesheim Training en Adviesgroep Zwolle

(1997-1998 Wereldreis)

1984-1997
Dow Benelux NV te Terneuzen
Functies: Receptioniste; Business Travel Coordinator; Administrative Assistant; Logistics Coordinator
Taken o.a.: het verzorgen van alle voorkomende administratieve en secretariële werkzaamheden; het contracteren van scheepsruimte voor het internationale vervoer van bulk chemicaliën en het opvolgen van de uitvoering; communiceren met klanten en leveranciers binnen en buiten het bedrijf.
Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Therapeut
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Techniek industrie
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Overheid , non profit
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen - VWO
- Secretaresse
- Medische Terminologie
- Medische Basiskennis: Anatomie, Fysiologie en Pathologie
- Verschillende opleidingen in de alternatieve gezondheidszorg: shiatsu, masssage en Bowen therapie
- Verschillende cursussen en workshops over de zakenreismarkt en het vervoer van chemicaliën per schip.

Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Klantgericht, servicegericht, neemt verantwoordelijkheid en initiatief, kan zelfstandig en in teamverband werken, empathisch. Hobby's en interesses Fietsen en wandelen
Natuur
De inclusieve maatschappij
Tuinieren op permacultuur grondslag
Spiritualiteit/ritueel werk
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV