Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Klantenservice/ Telefoniste, MBO/ MTS, Boxmeer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 50 Woonplaats BoxmeerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring In de 21 jaar heb ik heel veel ervaring op gedaan. Ik heb een ruime ervaring in met mensen om te gaan en dus ook een brede mensenkennis. Ben altijd leidinggevende geweest in de supermarkt branche .
Werkervaring Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Management leidinggevend
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 2015 Managment PRO niveau 4
1999: C.B.L. 2 diploma
1998 B.H.V Iedere 2 jaar op herhaling geweest
1989: S.V.O diploma
1987: MAVO diploma
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Spontaan - eerlijk - ongeduldig - vasthoudend Hobby's en interesses Mijn webshop waar ik erg trots op ben – Lezen – Mijn hondjes – Ibiza Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV