Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Schoonmaakster, HBO/ HTS, Maastricht

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 30 Woonplaats MaastrichtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Ik heb 10 jaar horeca ervaring.
Ik heb 1 jaar huishoudelijke hulp ervaring.

Ik heb vroeger stage gelopen bij een bejaardencentrum.

Werkervaring Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Schoonmaakmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik heb helaas de middelbare school niet afgemaakt door prive omstandigheden. Ik ben meteen begonnen met werken op een jonge leeftijd. Ik heb dan ook de nodige ervaringen opgedaan. Zoals: horeca medewerker, leidinggevende, huishoudelijke hulp, hotels schoonmaken. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een spontane sociale jongvolwassene vrouw. Ik ben niet vies om hard te werken en ik heb een goed tempo niveau.
Ik ben woonachtig in maastricht.
Hobby's en interesses Simulatie spellen spelen (zoals de sims 4)
Schilderen en tekenen.
Schrijven.
Mijn huisje poetsen.
Boswandelingen maken.
Uiteten met mijn man.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV