Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Medewerker Backoffice Haarlem, MBO/ MTS, Ijmuiden

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 43 Woonplaats IjmuidenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Momenteel ben ik werkzaam als callcenter agent bij Contact Planet International in Haarlem voor Univé. Mijn taak is het aanbieden en inplannen van een afspraak aan bestaande klanten met de Univé adviseur om het verzekeringspakket door te nemen. Werkervaring Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Callcenter
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen 2016 Wft Zorg
2017 Wft Basis
2020 Microsoft Office 2016
2020 Wft Zorg her certificatie.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Klantvriendelijkheid en oplossend gericht werken om tot een optimale dienstverlening te komen. Ik ben bereid tot het volgen van een opleiding als deze bij de functie behoort.
De vacature Medewerker Backoffice Haarlem bied ik aan om te vervullen voor maximaal 24 uur/ drie dagen. Mijn voorkeur gaat uit naar de dagen maandag, dinsdag (en woensdag). Wellicht dat deze functie door twee parttimers ingevuld kan worden?
Hobby's en interesses Kamperen, hardlopen, uit eten en naar de bioscoop gaan.
Sinds 2003 ben ik collectante bij de Nierstichting, sinds 2018 ben ik collecte-coordinator over IJmuiden.
Van 2011 tot 2016 ben ik secretaris van de ouderraad geweest.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV