Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV veiligheidskundige, MBO/ MTS, Vlissingen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 55 Woonplaats VlissingenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2005 tot heden Engie Fabricom Moerdijk
Functie Veiligheidskundige

De volgende taken die ik als Veiligheidskundige beheers en uitvoer zijn:
Het onderzoeken van ongevallen en adviseren in preventieve maatregelen.
Het onderzoeken van dreigende bedreigingen binnen de werkvoorziening.
Het uitvoeren van activiteiten die de veiligheid bevorderen en het geven van veiligheidstrainingen.
Het uitvoeren van veiligheidsinspecties, het maken van incidentenregistraties en rapporteren aan de leidinggevende.
Het begrijpen van belangrijke voorschriften en het bekend zijn met revisies, trends en updates op het gebied van veiligheid.
Ervoor zorgen dat het personeel van het bedrijf de vastgestelde veiligheidsrichtlijnen in acht neemt en volgt.
Het regelmatig bijwonen van afdelingsvergaderingen om in lijn te blijven met de uitgebreide veiligheidspraktijken van het bedrijf.
Het helpen bij de organisatie van bewustmakingscampagnes met betrekking tot veiligheid, zoals workshops voor arbeidsveiligheid, brandveiligheid, enz. Het helpen bij het uitvoeren van brand- en noodoefeningen.
1984 hoofdmonteur bankwerker.
Werkervaring Sector: Techniek industrie
Functie: Kam / QHSE medewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen MVK - Middelbare Veiligheidskunde opleiding PVI/ Apr. 2004 - Jun. 2005
Rep vliegtuigonderhoud KLU (Dienstplicht) Jul. 1985 - Sep. 1986
Som Bemetel KMS de Schelde Middelbaar Technical School- mechanische/ Aug. 1983 - Jun. 1985
LTS B/C- Dec. 1977 - Mei. 1983

Servicetrainingen voor Veiligheidskundige en milieucoördinatoren (Provinciaal. Safety instelling. Prov. Antwerpen) Feb. 2010 - Jan. 2020
BHV /Dec. 2019 - Dec. 2019
SCC-VCA voor operationeel supervisors (ontzegging)
Werkvergunningen Tra (Versie Shell Pernis) Dec. 2018 - Dec. 2018
Veilig verplaatsen van lasten.
Safe handling of loads Sep. 2015 - Sep. 2015
Managing/Communication- Mrt. 2009 - Apr. 2009
Shell train de trainer- Feb. 2007 - Feb. 2007
HSE Adult herkennen risico’s op de werkplek- Apr. 2006 - Apr. 2006
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven voldoende   Duits: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Motto “Mijn werk is pas klaar als iedereen tevreden is”
Zelfstandig en communicatief sterk, teamspeler, gedreven en sta open voor initiatieven van de medewerkers. Daarnaast ben ik te typeren als een doelgerichte en goed georganiseerde medewerker, wat inhoudt dat ik goed om kan gaan met gestelde deadlines. Ik vind het belangrijk om de werkgever maar ook de klant(en) centraal te stellen en aan de wensen van de klant te voldoen, ongeacht de organisatie waar ik voor werk. Het best kom ik tot mijn recht in een organisatie waar ik de vrijheid heb om mee te denken, te adviseren en daarnaar te handelen.
Hobby's en interesses In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met lezen, tuinieren, vrijwilliger bij een voetbalclub (sponsor commissie) en verder fiets en reis ik graag.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV