Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Telefoniste Alarmcentrale, MBO/ MTS, Houten

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 53 Woonplaats HoutenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Welkoop

Verkoopmedewerkster (januari 2015 – heden)
Alle voorkomende werkzaamheden in de winkel.
Kassawerkzaamheden
Presentaties maken om producten beter te verkopen.
Schappenplan maken.
Adviseren van klanten over alle voorkomende vragen cq problemen met betrekking op bodem planten ,ongedierte in tuin en huis.

Welkoop
Verkoopmedewerkster (2004 – 2006)
Zie werkzaamheden hierboven.

Hema
Verkoopmedewerkster (januari 2013 – december 2013)
kassamedewerkster
horeca /coffeecorner


Restaurant De Engel
Gastvrouw (1994 – 2002)
Verzorgen van diners tot bruiloften en partijen
bediening
leiding geven aan personeel

O.P.G.
Controller (1987 – 1990)
Afhandeling bestellingen
Orders invoeren in systeem.

Albert Heijn
Verkoop / kassa medewerkster (1986 – 1987)
Medewerkster vleeswaren
kassamedewerkster……..

Scholten Bloemen en planten
Bloembinden (1983 – 1986)
Verkoop
Bloemschikken
Werkervaring Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Tuinbouwschool op MBO niveau
Vervolgopleiding op MBO niveau Tuinbouwschool.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven goed   Duits: spreken zeer goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Persoonlijke profiel
Als persoon ben ik te omschrijven als positief, betrokken en behulpzaam. Ik vind het belangrijk klanten met een goed gevoel naar huis te laten gaan, hen te adviseren en mij volledig in te zetten voor het bedrijf. Ik heb een flexibele werkhouding, kan mezelf makkelijk aanpassen verschillende situaties en vind het ook leuk om met diverse werkzaamheden bezig te zijn. Verder ben ik praktisch ingesteld en kan ik goed zelfstandig maar ook in een team werken.
Momenteel is mijn situatie zo,
Dat ik door copd. voor het fysieke werk ben afgekeurd en in de WIA ben beland.
Door alle steun en en geboden mogelijkheden ben ik sterk gemotiveerd geraakt om iets voor iemand in nood iets te kunnen betekenen en gevoel naar boven gekomen om op een andere manier iets te kunnen betekenen en daar een stukje van te kunnen zijn.
Het aanspreekpunt zijn luisteren steunen en de juiste richting van hulp aanbieden hetgeen voor mij heel belangrijk was. Dit wil ik ook voor andere kunnen betekenen.
Hobby's en interesses Interesses:

natuur
tuinieren
wandelen met mijn hond
fitness
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV