Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Financieel administratief medewerker, MBO/ MTS, Lelystad

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 56 Woonplaats LelystadKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Financieel administratief medewerker UnifiedPost B.V.
mrt 2020 - juni 2020
Financieel administratief medewerker 2ndhome 4u
mrt 2019 - sept 2019
Telefoniste/ Receptioniste als vrijwilliger
St. Ido, Lelystad
Boekhoudkundig Medewerkster
St. Bureau Jeugdzorg Flevoland/ Samenveilig Midden- Nederland
2002 - mei 2017
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Financieel medewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Financieel medewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Financieel medewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Make-up artist
Art of colors, Amsterdam
2018 - 2019
Basiskennis boekhouden
Staatsexamen, Amsterdam
Mavo 4
Martinus Curaçao N.A.
1992
Financiële Administratie
Vrouwenvakschool Informatica,
Amsterdam
1990 - 1991
1977 - 1982
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Spaans: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik kan goed samenwerken. Door mijn flexibiliteit ben ik breed inzetbaar, dus ik zorg ervoor dat ik het werk af krijg. Ben bereid om eerder te beginnen en later te stoppen. Ik werk erg resultaatgericht.
Verder ben ik cijfermatig ingesteld en door goed te plannen kan ik prima prioriteiten stellen.
Ik heb ervaring met administratieve werkzaamheden binnen de financiële administratie en het begeleiden/aansturen van collega’s op het gebied van facilitaire werkzaamheden. In mijn werk is het voor mij van belang dat er een goede werksfeer heerst. Goede communicatie is essentieel zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.
Het is mijn levensmissie om zorgzaam te zijn voor anderen. Ik combineer daar graag mijn kwaliteiten en ervaring op het gebied van financiële administratie mee, wat ik ook gewoon leuk vind om te doen.
Hobby's en interesses DANSEN
ZWEMMEN
KOKEN
COMPUTEREN
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV