Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief medewerker, MBO/ MTS, Leerdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 29 Woonplaats LeerdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Coopervision Nederland, Assistent Financieel Administratief Medewerker
2017
Verwerken van bankafschriften, opstellen diverse financiële overzichten, bijhouden crediteurenadministratie, BTW aangifte en maandelijkse facturatie.

Rhenoy Onderdelen, Boekhoudkundig Medewerker
2012 - 2016
Bijhouden van de debiteuren- en crediteurenadministratie en kas- en bankboeken van diverse Bv’s, opstellen van diverse financiële overzichten en klantenbestanden en het inwerken van nieuwe collega’s.

Schuijl Adviseurs, Assistent Accountant
2011 - 2012
Opzetten van nieuwe administraties, inboeken, controleren en afsluiten van gehele administraties, opstellen en bijwerken van publicatiebalansen, jaarrekeningen en staat van vaste activa en het doen van aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

AAO Tiel BV, Administrateur / Assistent Accountant
2010 - 2011
Opzetten van nieuwe administraties, inboeken, controleren en afsluiten van gehele administraties, opstellen en bijwerken van publicatiebalansen, jaarrekeningen en staat van vaste activa, het doen van aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, boeken en draaien van lonen en het opstellen van een nieuwe loonadministratie.

Diverse bijbanen
2007 - 2011
Gewerkt in o.a. een bakkerij, als postbezorger en op de vleeswarenafdeling in een supermarkt.

Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen ROC Midden Nederland, MBO-4 Administrateur / Assistent Accountant
2008 - 2010

ROC Midden Nederland, MBO-3 boekhoudkundig Medewerker
2006 - 2008

Heerenlandencollege, VMBO Theoretische Leerweg
2002 - 2006
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een hardwerkende, gemotiveerde jonge vrouw. Ik hou van aanpakken, ben een echte doener en niets is teveel gevraagd. Daarnaast ben ik een gemotiveerde, flexibele collega. Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV