Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Management Assistent, HBO/ HTS, Rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 49 Woonplaats RotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring 2018 tot heden Office Manager
• Generation Energy, GE adviseert over de ruimtelijke kant van de energietransitie. Generation Energy biedt een realistisch inzicht in de energie transitie door hem een plek op de kaart te geven. Binnen de functie als office manager was ik verantwoordelijk voor de bureau ondersteuning, inkoop, financiën, HRM, project ondersteuning en alledaagse praktische ondersteuning, de spil op kantoor.

2016 – 2018 Expat Chili
• Expat jaar met gezin In Chili voor het televisie programma ‘Helemaal het Einde’ van Talpa Network TV

2012 – 2016 Eigen bedrijf
• Trendy Pen & Papier te Rotterdam-Schiebroek
Overname van de commerciële activiteiten van Inoxcrom Nederland, agentschap van het schrijfwarenmerk Inoxcrom + het papierwarenmerk MiquelRius

2004-2012 Commercieel Binnendienst medewerker
• Inoxcrom Nederland te Numansdorp. Verantwoordelijk voor telefonische verkoop, communicatie en ondersteuning van de buitendienst, offertes, orderverwerking & bijbehorende administratieve werkzaamheden.

2000-2004 Accountmanager
• Inoxcrom Nederland te Numansdorp. Verantwoordelijk voor de verkoop & marketing van luxe kantoorartikelen aan franchise organisaties en grootwinkelbedrijven. Daarnaast het aansturen van de commerciële buitendienst en eindverantwoordelijk voor de omzet op het gebied van de stationery.

1996-2000 Commercieel Buitendienst Medewerker
Trent Papier & Enveloppen te Oud Beijerland

• Verantwoordelijk voor het verkopen van luxe kantoorartikelen aan de kantoorvakhandel, franchise organisaties en grootwinkelbedrijven in Nederland.

1994-1996 Serveerster
• Grand Café Restaurant LOOS

Stages
1993-1994 Halcyon Leisure te Kingston upon Hull.
• Halcyon Leisure is een tour-operator. Tijdens mijn stage ben ik werkzaam geweest bij alle onderdelen van het bedrijf. Front-office, back-office, communicatie & marketing, development & reisbegeleiding.

1991-1992 Au-pair.
• Via Asse Holland gewerkt als au-pair in een gezin met vier kinderen in de staat New York, Amerika. Tijdens dit jaar was ik verantwoordelijk voor de zorg van de vier kinderen in het gezin wanneer hun ouders aan het werk waren. Ik woonde bij het gezin.

Werkervaring Sector: Zakelijke dienstverlening
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen FACILITAIR MANAGEMENT 2017
• LOI Cursus, verschillende aspecten van facility management en de rol van de facility manager, gericht om wonen, werken, verblijven en recreëren mogelijk, makkelijk en aantrekkelijk te maken door de combinatie van de 5 P’s (People, Place, Process, Planet, Prosperity) plus T (Technology)

ERDENOS 2000
• Bedrijfsinterne Kwaliteit Auditing,

HBO 1992 - 1996
• Hogeschool Rotterdam. Vrijetijdsmanagement,
Richting: Recreatie & Toerisme
Specialisatie: Marketing, Organisatie & Management

HAVO 1986 - 1991
• RSV, Oud-Beijerland
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een harde werker, enthousiast, eerlijk, zelfstandig en oplossingsgericht.
Heb een sterke affiniteit met commercie, service en dienstverlening.
De combinatie van presentatie, organisatie en service zitten in mijn DNA.

Computervaardigheden
▪Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
▪ Mailchimp
▪ Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn)
▪ Website onderhoud (Ziber)

* Extra
In het bezit van VOG
Hobby's en interesses ▪ Lezen
▪ Doe het zelven
▪ Wandelen
▪ Tuinieren
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV