Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV hovenier, MBO/ MTS, Medemblik

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 51 Woonplaats MedemblikKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring ik werk al sinds mijn 16de in de bouw als loodgieter /verwarmings monteur/elektricien en sinds 1998 als allround kraanmachinist tot heden.
maar ik zoek een nieuwe uitdaging in West-Friesland als Hovenier
Werkervaring Sector: Installatie, elektrotechniek, Telecommunicatie
Functie: Loodgieter/ pijpfitter
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Transport, Logistiek
Functie: Kraan/ machinist
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen installatie monteur 1986 1998
allround machinist 2006
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven voldoende   engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B,C,E + Chauffeursdiploma Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen ik ben een leergierig persoon die oplosings gericht te werk gaat.
twee rechterhanden en geen 7 tot 4 mentaliteit.

getrouwd en twee kinderen
Hobby's en interesses nr 1 is muziek maken
nr 2 autosport
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV