Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV assistent, Universitair, Apeldoorn

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 51 Woonplaats ApeldoornKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring Ik ben Silvana en ik kom uit Argentinië. Sinds 2014 woon ik in Apeldoorn. In Argentinië werkte ik als psycholoog in verschillende ziekenhuizen. Ook werkte ik als universitair docent aan de Universidad de Buenos Aires en de Universidad Abierta Interamericana. Hier ben ik mijn eigen psychologiepraktijk gestart en werk ik met Spaanstalige patiënten (ook online).
Ik heb mijn bachelor diploma als psycholoog en wil mijn Nederlandse taal verbeteren en tegelijkertijd profiteren van mijn ervaring.
Werkervaring Sector: Onderwijs, opleiding, training
Functie: Docent taalonderwijs vertaler
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Wellness, uiterlijke verzorging
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen - PSYCHOLOGIE
Universidad J.F. Kennedy 1997 – Buenos Aires – Argentina
(Bachelor Psycholoog)
- POS UNIVERSITAIR (gespecialiceerd in psychoanalyse) Nuevo Centro – Asistencia y Docencia 2000 – Buenos Aires - Argentina
- DIPLOMATURA EN CONSTRUCTIVISMO Y EDUCACION (onderwijs certificaat)
Facultad de Ciencias Sociales (FLACSO)
2008 – Buenos Aires – Argentina
- FORMACION DE PROFESORES DE ESPAÑOL COMO LENGUA EXTRANJERA: MODULOS A - B (Spaans als tweede taal)
Instituto Cervantes – Utrecht 2020.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken voldoende, schrijven voldoende   spaans: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben optimistisch en kalm, behoedzaam en ik houd van goede sfeer bewaren en Hobby's en interesses Ik ben actief, mijn hobby's zijn lezen maar ook hardlopen en reizenKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV