Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Wetenschappelijk onderzoeker, Universitair, Delft

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 28 Woonplaats DelftKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring 3 maanden stage bij TNO Utrecht Werkervaring Sector: Onderwijs, opleiding, training
Functie: Onderwijs assistent
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: ICT, Automatisering
Functie: Ontwikkelaar / programmeur
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Bachelor of Science in Toegepaste Aardwetenschappen
Master of Science in Toegepaste Geofysica
PhD in Toegepaste Geofysica
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik vind het leuk om evenementen te organiseren die van zowel een zakelijke als een sociale aard. Ik werk graag met andere mensen, maar ik kan erg goed zelfstandig werken en ik neem mijn verantwoordelijkheden serieus. Hobby's en interesses Ik fiets graag en ga graag naar de sportschool.
Ik ben al jaren vrijwilliger bij een scouting in Delft waar ik zowel als leiding als in het bestuur actief ben.
Ik kijk graag films en ik vind het leuk om met nieuwe gadgets te spelen.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV