Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Centralist 112, MBO/ MTS, Driebergen-rijsenburg

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 38 Woonplaats Driebergen-rijsenburgKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ik heb 5jaar in de horeca gewerkt. Waar van 3jaar als bedrijfsleidster.
Ik heb 2 jaar een eigen peuteropvang gehad.
Werk nu in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en werk daarnaast nog regelmatig in de horeca.
Werkervaring Sector: Horeca
Functie: Gastheer/ gastvrouw
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Kinderopvang
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen - MBO
- Sociaal Pedagogisch Werk
- VVE piramide methode
- EHBO
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben loyaal, sociaal, betrouwbaar, heb een vlotte babbel Hobby's en interesses Ben graag met familie en vrienden. Ik hou van voetbal en muziek, bezoek graag concerten en festivals. Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV