Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Schiphol en bezorg, MBO/ MTS, Hoogvliet rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 21 Woonplaats Hoogvliet rotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Aviapartner, Ramp/platform medewerker 2 jaar.
1,5 jaar stage gedaan op een basisschool voor de opleiding die bovenin staat.
McDonald's, productie-medewerker. 3 jaar.
1 jaar bezorger, bij Tropical.
Werkervaring Sector: Luchtvaart
Functie: Luchthaven medewerker
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Horeca
Functie: Kok/ sous chef
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Bedrijfsadministratief medewerker MBO niveau 2
3 verschillende cursussen gedaan voor op schiphol, dangerous goods , ramp safety en maps.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Hobby's en interesses In mijn vrije tijd doe ik aan fitness en ben ik een autoliefhebber. Ik luister veel muziek en hou ik van uitdagingen.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV