Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Administratief medewerker/secretaresse, MBO/ MTS, Leidschendam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 25 Woonplaats LeidschendamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2013: Stagiair bij Dubar Accountancy & Consultancy als secretaresse
2014: Stagiair bij Pieter van Foreest als secretaresse
2015: Stagiair bij Materieel Juridische Dienstverlening als Directiesecretaresse/Managementassistent

Vanaf 2015 tot heden werkzaam bij Klant Contact Services (Achmea) als Kennismanagement (administratief medewerker). Ook werkzaam als verzekeringsadviseur.
Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 2008 - 2012: VMBO Theoretisch (behaald)
2012 - 2014: ROC Mondriaan, Secretaresse (behaald)
2014 - 2015: ROC Mondriaan, Directiesecretaresse/Managementassistent (behaald)

Certificaten:
AVG
Integer Gedrag
Vertrouwd Communiceren
WFT Zorg
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ontwikkeling staat centraal in mijn leven. Ik werk graag aan mijn eigen ontwikkeling, omdat ik ervan ben overtuigd, dat je door kennis meer begrijpt en meer begrip voor een ander krijgt. Ik ben nieuwsgierig en leergierig.

In mijn werkomgeving draag ik graag bij aan ontwikkeling en het verbeteren van situaties om gezamenlijke doelen te realiseren. Ik kijk naar wat er in een organisatie verbeterd kan worden om te komen tot een efficiƫntere werkwijze. Ik houd daarbij nauwlettend in de gaten welke risico's en kansen zich voor kunnen doen, zodat de organisatie hier tijdig op kan anticiperen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV