Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Kantinemedewerker, LBO/ LTS, Wormerveer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 57 Woonplaats WormerveerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding LBO/ LTS Stages en werkervaring Kantinemedewerker en schoonmaak.
Gordijnenatelier alle voorkomende werkzaamheden
Voedingsassistenten ziekenhuis
Kwaliteits medewerker
Werkervaring Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Facilitair medewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Productie, food
Functie: Productiemedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Lhno diploma
Opleiding mode en kleding
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een hardwerkende sociale dame die nauwkeurig en correct haar werkzaamheden uitvoert.
Hobby's en interesses Mijn hobby’s zijn schilders en lezen. Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV