Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Bezorger Albert Heijn, HBO/ HTS, Leeuwarden

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 20 Woonplaats LeeuwardenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Ik heb stages gelopen op middelbare scholen en basisscholen.

Baantjes gaan van vakkenvuller tot barman en productiemedewerker, dus heb al aardig wat gehad. Ook ben ik nu bezig als bezorger.
Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Geestelijke zorg
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Ik heb 1 jaar de ALO gedaan op de hanzehogeschool in Groningen. Dit jaar was ik begonnen met Social Work, maar hier ben ik helaas mee gestopt, omdat het toch niet was wat ik ervan had verwacht. Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken zeer goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben een erg spontane jongen die ervan houdt om veel te leren en met een gezellig team te werken. Des te beter de sfeer, hoe meer zin ik heb om elke dag mijn bed uit te stappen om te gaan werken. Hobby's en interesses Mijn grootste liefde is voetbal. Dit doe ik al mn hele leven en ben niet van plan om hier snel mee te stoppen. Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV