Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Facilitair medewerker (Voedingsassistent , HBO/ HTS, Rotterdam

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 19 Woonplaats RotterdamKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Ik heb stage gelopen op het AZC en diverse verzorgingshuizen Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Maatschappelijk werk/ sociaal werk
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Ouderenzorg
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik heb de opleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen afgerond en studeer momenteel Facility Management. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs A Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben te omschrijven als een rustig, motiverend en sociaal persoon. Hobby's en interesses Normaliter sport ik 3 keer in de week, in de sportschool.
Daarnaast spendeer ik graag tijd met familie en vrienden.
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV