Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Teamleider/Coordinator, MBO/ MTS, Papendrecht

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 62 Woonplaats PapendrechtKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring NVT Werkervaring Sector: Transport, Logistiek
Functie: Management leidinggevend
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Transport, Logistiek
Functie: Management leidinggevend
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen NVT Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Duits: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B,C,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Deze baan spreekt me aan omdat ik onder andere hou van hectiek, medewerkers enthousiasmeren en alles tot in de puntjes verzorgen en dat zie ik zeker ook terug in deze vacature.
Ik ben een leidinggevende die staat voor zijn medewerkers en waarbij ook humor een belangrijk element is. Wel zal er door ons allemaal gepresteerd moeten worden en dat is aan mij om dit in goede banen te leiden en daar waar nodig de medewerkers te begeleiden, ondersteunen en te coachen. Daarnaast ze zeker ook de ruimte te geven zich zelf te ontwikkelen binnen de organisatie. Verder is het belangrijk voor onze ontwikkeling om elke dag te leren van elkaar en om het team, de medewerkers en jezelf te verbeteren. Positief opbouwende feedback geven aan elkaar is hier heel belangrijk in. Daarnaast zal ik uiteraard ingrijpen als o.a. de sfeer, de kwaliteit, veiligheid en/of de werkzaamheden in het geding komen.
Ik besef dat ik 62 ben, veelal ouder dan de gemiddelde leeftijd binnen uw bedrijf. Het voordeel is veel ervaring en dat ik snel volwaardig aan de slag kan binnen uw bedrijf.
Het communiceren en samenwerken zijn mijn tweede natuur en denken doe ik in oplossingen. Hou van een omgeving waar de positieve energie de boventoon voert en zal daar zeker naar toe werken.
Vanuit mijn natuur maar ook door het werken in de commercie en de sport ben ik resultaatgericht.
Ik heb al eerder de overstap gemaakt naar de logistiek en toen is gebleken dat naast dat ik beschik over de vaardigheden en de competenties voor deze sector je in een nieuwe sector door kennis en ervaring elders opgedaan verrassende inzichten inbrengt en tot ideeën komt die niet eerder gebruikt waren.
Het communiceren en samenwerken zijn mijn tweede natuur en denken doe ik in oplossingen. Hou van een omgeving waar de positieve energie de boventoon voert en zal daar zeker naar toe werken.
Vanuit mijn natuur maar ook door het werken in de commercie en de sport ben ik resultaatgericht.
Als "uitsmijter" een voorbeeld van mijn resultaatgerichtheid. Het is een voorbeeld uit het bankwezen na een reorganisatie.
In het bankwezen na de reorganisatie zonder omwegen binnen ABN AMRO was ik betrokken bij de vaststelling, implementatie en uitrol hiervan. Tijdens de vaststelling en de uitrol hiervan werd het kantoor van het kwartaal in het leven geroepen. Dat was het kantoor welke het beste zijn doelstellingen, klant- en kwaliteitsnormen behaalde in dat kwartaal. Discussie ontstond dat dan de hoofdkantoren in de regio deze prijs bijna niet zouden kunnen winnen omdat zij veel meer doelstellingen zouden hebben dan de overige kantoren in de regio. Daar ik na de implementatie en landelijke uitrol als kantoordirecteur van een regiokantoor zou gaan fungeren hebben ze zich dus daarop verkeken want een van de eerste prijzen van het kantoor van het kwartaal stond dus bij ons op kantoor. Dat ben ik dus samen met het team de uitdaging aangaan en vervolgens ook nog realiseren. Verdere info over mij kunt u lezen in de overige begeleidende documenten!
Hobby's en interesses Voetbal eerst actief later als trainer en bestuur
Reizen
Mijn gezin
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV