Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Magazijnmedewerker , LBO/ LTS, Dieren

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 54 Woonplaats DierenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding LBO/ LTS Stages en werkervaring Ik heb bij alle bedrijven magazijn werk, en ordepikker gedaan. Heb veel van hun geleerd.
Werkervaring Sector: Productie, food
Functie: Magazijnmedewerker
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Heb 10 jaar bij een medicijnen fabriek gewerkt (magazijnmedewerker). Het laatste waar ik gewerkt heb is bij Duiven Visser en bij Kruidvat Heteren ook als magazijnmedewerker. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een harde werker en flexibel en gemotiveerd ben gelijk beschikbaar Hobby's en interesses Mijn hobby's zijn : fietsen op mijn mountenbike, met onze honden wandelen en rennen spelen.
Ik heb in het verleden gevoetbald bij de amateur club Zilvermeeuwen in Zaandam.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV