Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Callcenter medewerker, HBO/ HTS, Almere

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 17 Woonplaats AlmereKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Voorheen ben ik werkzaam geweest als zowel vulploegmedewerker als cassière bij de Albert Heijn. Hierdoor heb ik ervaren hoe het is om in teamverband te werken en mijn sociale vaardigheden weten te ontwikkelen. Verder stond ik logischerwijs veel 1-op-1 in contact met klanten wat ook zeker heeft bijgedragen aan de eerder genoemde sociale ontwikkeling. Werkervaring Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik doe op dit moment 5 VWO aan het Baken Trinitas Gymnasium. Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Arabisch: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben erg gemotiveerd, doelgericht en sociaal. Ik werk graag met een helder doel voor ogen en ben bereid hiervoor bepaalde, leukere, dingen op te offeren.
Ik sta graag in contact met veel verschillende mensen, omdat ik individuele verschillen waardeer en ik ook geloof dat het goed is voor mijn eigen ontwikkeling om sociaal vaardig te zijn.
Hobby's en interesses In mijn vrije tijd kook en bak ik graag. Verder speel ik regelmatig gitaar en lees ik dagelijks boeken. Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV