Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Callcenter medewerker, MBO/ MTS, Den Haag

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 17 Woonplaats Den HaagKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 1. Ik heb 2 jaar bij de Hoogvliet gewerkt als vulploegmedewerker.
2. En ik heb stage gelopen Bij de Hema als winkelmedewerker 3 maanden.
Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Callcenter klantenservice
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Detailhandel, winkel
Functie: Winkelmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Ik volg momenteel een opleiding verkoper dat gericht is om uiteindelijk een goede ondernemer te worden, want in de toekomst wil ik wel een eigen bedrijf gaan beginnen en daar komt verkopen bij kijken. Ik wil mijzelf daarin verbeteren om uiteindelijk een goede verkoper te worden qua klanten communicatie. Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Frans: spreken voldoende, schrijven onvoldoende   Nederlands: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben een gemotiveerde jongen die graag zijn best doet en ik ben graag behulpzaam als dat kan want ik help andere mensen graag als zij iets niet begrijpen. Hobby's en interesses Ik hou erg veel van voetbal en ik speel graag weleens een potje daarnaast hou ik ook wel van uitgaan met mijn vrienden en met mijn familie op vakantie gaan of wat leuks doen.Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV