Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Officemanager, Universitair, Vlissingen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 47 Woonplaats VlissingenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring Officemanager
Yellow & Finch Publishers | 2015 2020 Verzorgen van de order- en klantenadministratie en debiteuren-administratie. Bijhouden van deadlines in de agenda en het CRM-systeem. Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie via telefoon- en e-mailverkeer met nationale en internationale klanten. Zakelijke correspondentie: Uitwerken van notulen, verslagen en rapporten. Diverse administratieve werkzaamheden zoals archiveren, postverwerking. Verzorgen van mailingen via Mailchimp. Ondersteunen van de verkoopafdeling. Beheren van het archief. Medewerker Financiële

Administratie/ ICT Medewerker
Studieboekhandel de Ruiter & Fanoy | 2012 2013
Verantwoordelijk voor de financiële administratie scholen. Maken van financiële overzichten. Management rapportage. Programmeren van websites in PHP, HTML. Digitale content beheer. Handleidingen maken van programmatuur en werkwijzen.

Officemanager Studieboekhandel de Ruiter & Fanoy | 2004 2012 Leiding geven aan de administratie van de afdeling boekenfonds. Plannen en zorgdragen voor de uitvoer van de door de afdeling te verrichten werkzaamheden. Deelnemen aan directieoverleg. Contact onderhouden en overleg plegen met de directie en administratie van de verschillende scholen.

Administratief Medewerker Studieboekhandel de Ruiter & Fanoy | 2000 – 2004 Verzorgen en afhandelen van financiële administratie van klantenbestellingen. Invoeren en verwerken van bestellingen voor klanten in de computer. Telefonisch contact met klanten, scholen en uitgeverijen.

Zelfstandig Etno archeologisch Onderzoeker Andesgebergte van Bolivia | 1999 & 1996 1998 Door mij opgezet onderzoeksproject ten behoeve van mijn eindscriptie. Leggen van de voor het onderzoek benodigde contacten. Interviewen van de lokale bevolking. Literatuuronderzoek van zowel hedendaagse als eigentijdse bronnen. Observeren en analyseren van tradities. Bestuderen van museumcollecties. Registreren en analyseren van informatie. Verwerken van gegevens in de computer.
Werkervaring Sector: Administratie, boekhouding
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Stichting Digisterker
Certificaat Docent Digisterker | 2015

ISES
Certificaat Werken in projecten obv Prince | 2013

Rijksuniversiteit Leiden
Master Cultuurgeschiedenis en Archeologie van Indiaans Amerika | 1994-2001
Praktische Taalcursus Spaans Niveau 1 en 2 | 1994-1996
Propedeuse Archeologie | 1993-1994

Scheldemond College, Vlissingen
VWO | 1991-1993
HAVO | 1986-1991
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Spaans: spreken zeer goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven zeer goed Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben een harde werker en heb veel ervaring opgedaan in het leiding geven, plannen en organiseren. Ik ben bedreven in het verzamelen, registreren, analyseren en verwerken van gegevens. Ook heb ik veelvuldig interviews afgelegd waardoor zowel mijn Spaanse als Engelse talenkennis en mijn communicatieve en contactuele eigenschappen zeer goed ontwikkeld zijn.

Ik heb een uitstekend aanpassings
en inlevingsvermogen, ben gewend om in uiteenlopende situaties te werken en indien noodzakelijk te improviseren. Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en heb ruime ervaring met het werken met computers.
Hobby's en interesses Fervent bergwandelaar en fietser, Scouting, lezen, computers, museumbezoek.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV