Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV ICT, MBO/ MTS, Groningen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 62 Woonplaats GroningenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Primair onderwijs vanaf het begin ICT netwerken opgebouwd in de scholen.
Ingenieurs werkzaamheden in Amsterdam Hoogeveen en Groningen.
Werkervaring Sector: ICT, Automatisering
Functie: Helpdesk
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: ICT, Automatisering
Functie: Beheerder
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen HTS Chemische techniek.
ICT cursussen
Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Mijn deskundigheid ligt bij het creatief oplossen van diverse ICT problemen. Praktisch toepasbare oplossingen bedenken en innovatief bezig zijn was mijn werk en is nog steeds onderdeel van mijn hobby. Ook mensen uitleg te geven over de pc en softwareprogramma?s is leuk werk. Dat gebeurt op een behulpzame, respectvolle en geduldige manier. Ik weet hen te motiveren om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik ben een doorzetter en kan ik goed (analytisch) luisteren en hierdoor breed inzetbaar. Hobby's en interesses Computer, eten koken, nieuws, actualiteiten en fietsenDeze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV