Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV groepsleider zorg, MBO/ MTS, Amersfoort

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 34 Woonplaats AmersfoortKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2013 - 2020 Magazijnmedewerker
Darboven, Amersfoort

Orderpicken van diverse koffie en thee producten met behulp van scansysteem en handpompwagen of heftruck. Laden en lossen van vrachtwagens en geleverde producten digitaal verwerken en opruimen. Periodieke tellingen uitvoeren en het magazijn schoon en netjes houden.

2012 - 2013 Bandenmonteur
Kwik-fit, Amersfoort

Demontage en montage van banden. Dit ging om een tijdelijke functie in verband met het wisselen van zomerbanden naar winterbanden.

2009 - 2012 Magazijnmedewerker
Pon logistiek, Leusden

Orderpicken van diverse auto onderdelen met behulp van scansysteem en handpompwagen of heftruck.

2007 - 2009 Baliemedewerker
Ira automaterialen, Amersfoort

Opzoeken van onderdelen in catalogie en computer systeem om deze vervolgens uit te leveren. Telefonische contacten met leveranciers en klanten. Uitzoeken en in het magazijnsysteem wegzetten van orders.

2005 - 2007 Assemblagemedewerker binnendienst/Monteur buitendienst
Bouda ventilatiesystemen, Amersfoort

Aan de hand van bouwtekeningen zagen en assembleren van luchtkanalen.
In de buitendienst plaatsen van luchtkanalen in nieuw en bestaande bouw.

Werkervaring Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Geestelijke zorg
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen 1999 – 2003 Mbo, Groenbreed
Wellandcollege, Amersfoort

Cursussen
2019 Bedrijfshulpverlening
Medprevent

2018 Bedrijfshulpverlening
Medprevent

2017 Bedrijfshulpverlening
Medprevent

2017 Heftruckcursus
Blom heftruckopleidingen

2009 Heftruckcursus
Blom heftruckopleidingen

Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   engels: spreken voldoende, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs A,B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Mijn interesse ligt bij het ondersteunen, motiveren en adviseren van mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb ik het vermogen om goed naar anderen te luisteren en ben in staat om de kern van een verhaal in kaart te brengen en hier op te reageren. Daarnaast kan ik situaties vanuit een helicopterview bekijken, analyseren en diverse sociale interacties die plaatsvinden herkennen en daarbij oorzaak en gevolg met elkaar verbinden. Verder ben ik enthousiast, leergierig en wanneer ik een duidelijke afspraak met iemand maak zal ik er alles aan doen om die ook na te komen. Helaas heb ik nog geen ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking, maar door mijn interesse en competenties denk ik dat deze richting goed bij mij past, en zou ik mij hier graag in willen ontwikkelen.
Hobby's en interesses ⦁ Krachtsport en voeding
⦁ Teamsport
⦁ Motorrijden
⦁ Uit eten
⦁ Films en series
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV