Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Grondstewardess, MBO/ MTS, Neede

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 21 Woonplaats NeedeKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Stages op het reisbureau en als Front Office medewerker in Nederland en op Bali.
Helaas door Covid-19 geen stage kunnen lopen op de luchthaven.
Werkervaring Sector: Recreatie, vrije tijd
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Diploma MBO 4 Manger Travel & Hospitality

Diploma MBO 4 Luchtvaartdienstverlener

Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende   Duits: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Mijn naam is Esmée ten Have, ben 21 jaar oud en ben woonachtig in Neede.
Mijn interesse in de luchtvaart heb ik sinds dat ik klein ben. Ik hoop een leuke baan te vinden in de luchtvaart. Ik ben ook zeker bereid om hiervoor te verhuizen.
Hobby's en interesses Ik sport regelmatig bij de sportschool en vind het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken. Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV