Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Thuiswerken , MBO/ MTS, Bilthoven

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 17 Woonplaats BilthovenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 3 jaar lang stage gelopen
3 jaar gewerkt in de horeca
1,5 jaar gewerkt in een callcenter
Werkervaring Sector: Callcenter
Functie: Callcenter klantenservice
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Inkoop/ kwaliteitscontrole
Ervaring: minder dan 1 jaar
Opleidingen en cursussen Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd op de HAVO en dat was de opleiding natuur en gezondheid. Op dit moment volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels : spreken goed, schrijven goed   Marokkaans : spreken goed, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Al vrij snel ontdekte ik dat tijdens mijn ervaring bij de klantenservice en mijn studie dat mijn talenten op communicatieve vlak ligt en dat ik gemotiveerd raak wanneer ik belangen behartigt van mensen. Ook ben ik erachter gekomen dat ik organiseren en analyseren ontzettend interessant vind. Op basis van de ervaringen heb ik bewust gekozen om binnen te blijven in het kader van communicatie en mensen helpen. Ik vind mij dan ook de geschikte kandidaat voor deze functie. Hobby's en interesses gezelligs wat met vriendinnen doen.

Winkelen

Voetballen
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV