Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV catering, MBO/ MTS, Slagharen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 57 Woonplaats SlagharenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Werkervaring op alle gebieden in ons eigen transportbedrijf.
Waar nodig spring je bij en het organiseren van uitjes en speciale gelegenheden voor het personeel in eigen kantine, ook dat mag niet vergeten worden, zeker belangrijk.
Tevens verzorging v.d. catering, maken van hapjes, bereiden van snacks en deze verzorgd aanbieden aan de groep in de kantine, met bijvoorbeeld een lopend buffet.
Werkervaring Sector: Transport, Logistiek
Functie: Administratief
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Transport, Logistiek
Functie: Inkoop/ kwaliteitscontrole
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Typcursus
verloon programma
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   engels: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Een aan pakker, ziet dingen, empathisch, sociaal, mensen mens, zelf initiatief. Hobby's en interesses Een groot hart voor mens en dier. Ik ben gek op de natuur, hou ontzettend van honden, zelf 3 stuks, jr. en sr. Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV