Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Schoonmaak, MBO/ MTS, Zuidbroek

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 51 Woonplaats ZuidbroekKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Ziekenhuis Singapore in Eerste Hulp. Werkervaring Sector: Facilitaire dienst, schoonmaak
Functie: Schoonmaakmedewerker
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Gezondheidszorg, welzijn
Functie: Helpdesk
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Middelbare school singapore(mbo).
18 jaar ervaring NUH ziekenhuis singapore met div certificaten
Oa: assistent dokter . Hekpdesk. Administratief . Opzetten van klinieken.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken voldoende, schrijven voldoende   Engles: spreken goed, schrijven goed   Maleis: spreken voldoende, schrijven onvoldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Hallo ,
Mijn naam is Santhe Kovil Pillai en ik ben een vrouw van 50. Ik kom uit Singapore en woon samen met mijn man in Zuidbroek.
Nu, ben ik met A2 Nederlands cursus klaar en ik heb nu 4 v.d. 5 examens gedaan .
Na mijn examen wil ik graag doorgaan met B1 om beter Nederlands te spreken. Nu zou ik graag willen werken , mijn werkervaring is:
18 jaar als baliemedewerker bij de Eerste Hulp in het NUH ziekenhuis van Singapore, en ik heb dus veel ervaring met hygiene.
Als bijlage stuur ik mijn CV.
Mijn Nederlands spreken en schrijven zijn voldoende en ik begrijp het goed . Ik wil me graag aanmelden voor deze functie.
Ik zal altijd mijn best doen ,probeer elk probleem op te lossen , elkaar te helpen en ondersteunen. Ik ben heel geduldig en flexibel. Ik heb geen eigen vervoer en moet met het openbaar vervoer reizen. Ik heb geen probleem om een nieuwe ban te leren. Wanneer ik een kans van U krijg zal ik u niet teleurstellen.
Graag vol verwachting hoor ik van u. Ik hoop snel van jullie te horen.

Met vriendelijke groet:

Santhe Kovil Pillai.
Hobby's en interesses Mijn hobby's zijn fietsen, tuineren, bakken.

Mijn interesses : interieur decoratie

Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV