Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Junior assistent planner, MBO/ MTS, Veenendaal

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 29 Woonplaats VeenendaalKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring Callcentermedewerker 2 jaar
Plasma/autogeen snijder 1-2 jaar
Magazijnmedewerker 2 jaar
Werkervaring Sector: Transport, Logistiek
Functie: Planner
Ervaring: minder dan 1 jaar
  Sector: Callcenter
Functie: Callcenter klantenservice
Ervaring: 1-3 jaar
  Sector: Transport, Logistiek
Functie: Magazijnmedewerker
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Koksopleiding niv.2 behaald
Pers. Begeleider niv.4 niet behaald

Functioneel beheerder ict
Onlangs begonnen

Taalvaardigheden Nederlands: spreken goed, schrijven goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Spaans : spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Integer en doelgericht. Ook kan ik goed werken in teamverband en vind ik het leuk om verder te leren. Communicatief sterk en een luisterend oor. Hobby's en interesses Sport:
Fitness
Zomers een potje basketball

Hobby's:
Koken
Lezen
Smeden

Interesses:
Reizen
Uitgaan
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV