Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Leraar Portugees - Engels / Administratief medewerker, Universitair, Hoornaar

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 33 Woonplaats HoornaarKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring SBV andere-taal – oktober 2011 tot december 2011
Coordinator - administrative/ linguistisch medewerker.
Controleren van facturen van freelancers. Maken en sturen van facturen en offertes aan klanten en freelancers, verzenden van opdrachtbevestigingen en opnemen van telefoontjes. Eventueel deed ik ook vertalingen.

Au Pair in Belgie (jan 2009 – dec 2009)

Au Pair in Nederland (mai 2007 – mai 2008)

CSU Ltda (jan. 2007 - maart 2007)
Call center medewerker (TIM Brasil)
Beschrijving: registratie van technische problemen, helpen met mobiele configuraties, informeren over aanbiedingen aan klanten.

Colégio Ludolf Reis (feb. 2006 – jul. 2006)
Trainee op het gebied van onderwijs
Beschrijving: ondersteunen van de studenten met hun taal activiteiten (Portugees – Engels).

Colégio de Aplicação Cidade – Méier (feb. 2005 - nov. 2005)
Trainee op het gebied van onderwijs
Beschrijving: ondersteunen van de studenten met hun taal activiteiten (Portugees – Engels).

Easycob-n Ltda
Trainee op administratief gebied (jul. 2002 – nov. 2002)
Beschrijving: het ordenen van documenten, telefonisch contact met klanten onderhouden, omgaan met / overtuigen van klanten, het gebruik van call – center vaardigheden.
Werkervaring Kennis Hardlopen, reizen, muziek, fietsen, natuur en films. Opleidingen en cursussen Bachelor talen (Portugees - Engels) “Universidade da Cidade” Univerisiteit – Rio de Janeiro.
Afgerond in december 2006. Vergelijkbaar met HBO Pedagogisch onderwijs.
Tijdens deze studie heb ik uitgebreide kennis opgedaan van de Portugese en de Engelse taal. De verschillen tussen het Braziliaans en het Portugees bestudeerd. De verschillen tussen de Engelse en Amerikaanse taal bestudeerd en de verschillende culturen bestudeerd.
Ik heb geleerd hoe ik beide talen kan onderwijzen. Tevens heb ik literatuurstudies gedaan en zo voort.

High School technical in Administratie - Ludolf Reis School.
Afgerond in December 2002


Da vinci College - Nederlands als tweede taal. 2011
Overige informatie Rijbewijs Geen Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Communicatieve, professionel, initiatiefrijk, leergierig, toegewijd, verantwoordelijk, flexibel, groot aanpassingsvermogen, sociaal vaardig.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV