Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Boekhouder en programmeur, Universitair, Steijl

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 37 Woonplaats SteijlKennis, opleidingen en ervaring Opleiding Universitair Stages en werkervaring 2014 inalfa
Problem solving
2013 Verona
Chauffeur
2012 Aban Boekhouder Salarisadministratie, facturatie, boekhouding controleren.

2009 Centraal Orgaan opvang Asielzoekers
All-round concierge Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in en rond het gebouw.

Werkervaring in Irak:
2006-2008
Al-Mansor Bouw- en Servicebedrijf
Administration & Chief of Human Resource (2008)
Het bedrijf had ongeveer 800 werknemers. Mijn taken waren o.a. In kaart brengen van de vraag naar personeel, werving en selectie van personeel.
Local Staff Coordinator, Chief of Human Resource (2007)
Het authoriseren en oprichten van belangrijke afdelingen en de bijbehorende hogere staffuncties. Het toewijzen van materiele.

Administratief medewerker & veiligheids-officer (2006)
Het vertalen van de rubrieken Economisch Nieuws & Tenders in de Iraakse kranten. Het organiseren van tentoonstellingen en zakelijke vergaderingen voor bedrijven in Irak.

2006
Garradi Finance consultancies & services Legal Accountants & Auditors
Boekhouder en programmeur (6 maanden)Het ontwikkelen van financiële systemen voor automatische programma’s. Het produceren daarvan in de vorm van een uitgebreid computersysteem.

2006
Al-Awail Training Institute
docent Excel &Business Plan (4 uur per week, gedurende 4 maanden)

2005-2006
Sari travel & tourism
ICT medewerker

2004
Al Emara bouwbedrijf
Boekhouding
Het voorbereiden van boekingen, het bijhouden van de boeken & de archieven, carrying. Het voorbereiden van salarissen & bijbehorende activiteiten (belastingen, sociale verzekeringen, etc. ). Computers (P.C.) – zakelijke cursus (inclusief deze programma’s:

2001-2003
Al Emara bouwbedrijf
Allround medewerker bouwWerkzaam bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. O.a. aanleg verwarmingsinstallatie, aircosystemen, elektra, werkzaamheden bij de bouw zelf, verven enz.

1998-2000
Noora uitzendbureauMachine OperatorInstellen en bedienen van de machine, oplossen van storingen, onderhoud, kwaliteitscontrole, zorg dragen voor het behalen van de aantallen, licht administratieve werkzaamheden. Daarnaast nog het vervaardigen van productie-onderdelen met behulp van o.a. draaibanken, slijpmachine, kolomboormachine enz.

1994-1997
Baghdad Company “uitzendbureauElectric & Machine Operator
Werkervaring Kennis Small CNC (PC) machines. Opleidingen en cursussen 2000-2012 Gedurende deze periode diverse cursussen (via Rifaq) gevolgd zoals: Cursus Windows, word, excel, outlook, internet explorer.Cursus voor het ontwerpen van een accounting systeem (Borland Delphi 6 & Excel ). Cursus professioneel (Excel) computeronderhoud.
2000-2004 University of Baghdad, diploma BSC accountant
Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Persoonlijk profiel
Ik zie er naar uit een bijdrage te leveren aan uw organisatie. Daarnaast ben ik leergierig en wil ik graag mijn kennis uitbreiden
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV