Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Projectmanager Digital Marketing, HBO/ HTS, Capelle aan den ijssel

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 36 Woonplaats Capelle aan den ijsselKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Functie: Projectmanager (zelfstandig)
Bedrijf: PRJCT11
Periode: oktober 2019 – heden
Werkzaamheden: Het adviseren en ondersteunen van bedrijven, organisaties en instellingen met betrekking tot het managen van o.a. (online) projecten en (marketing) campagnes.

Functie: Projectmanager & Teamlead Operations
Bedrijf: Daily dialogues
Periode: november 2017 – mei 2019
Werkzaamheden: Ik plan en coördineer projectmatige werkzaamheden, zoals campagnes, (actie)websites en videoproducties voor verschillende klanten als SPAR, Shell, Bijenkorf, Pearle, etc. Ik weeg belangen af, rangschik prioriteiten en bewaak de creatieve kwaliteit van de producties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een efficiënte planning (Kanban/Scrum) en ben de schakel tussen de teams. Ik bewaak gestelde targets, budgetten en deadlines en onderhoud het contact met de klant op operationeel en projectmatig niveau.

Vanaf het moment dat Patty bij daily dialogues binnen kwammiddels een open sollicitatie, heeft ze mede aan de basis gestaanvan onze groei. Met haar hands on mentaliteit en sterkepersoonlijkheid heeft ze tal van projecten in goede banen weten te leiden!
Sjef Kerkhofs, partner & strateeg, daily dialogues

Functie: Projectmanager Social Media
Bedrijf: Daily dialogues
Periode: oktober 2015 – november 2017
Werkzaamheden: Ik bewaak de creatieve kwaliteit van content producties en communiceer op operationeel- en projectmatig niveau met de klant. Daarnaast bewaak ik ook de kwaliteit en tijdige uitvoering van content productie, community management en webcare, alsmede campagne projecten voor klanten. Ik plan en coördineer projectmatige werkzaamheden, zoals campagnes, apps, actiewebsites en videoproducties. Ik organiseer brainstrom sessies ten behoeve van creatieve ideeën voor content of campagnes. Ik help mee bij het ontwikkelen van voorstellen en concepten en adviseer regelmatig klanten op mogelijke verbeteringen op online gebied.

Functie: Senior Content & Community Manager
Bedrijf: Daily dialogues
Periode: Juni 2014 – april 2017
Werkzaamheden: Ik maak en bewaak planningen voor een pool van content, community en webcare klanten (A-bedrijven) en communiceer op operationeel niveau. Ik bewaak daarnaast de planning en beschikbare uren voor projecten. Ik stuur junior medewerkers en /of stagiaires aan op het vlak van Content en Community Management en instrueer designers op het gebied van visuals en campagne ontwerpen. Ook bezoek ik regelmatig mijn klanten en voorzie hun maandelijks van rapportages.

Functie: Content manager & sociale media
Bedrijf: De Nederlandse Energie Maatschappij
Periode: juli 2013 – juni 2014
Werkzaamheden: Ik signaleer Social media trends en vertaal deze in concrete kansen voor NLE. Ik ben verantwoordelijk voor de online klantcommunicatie, gericht op het verbeteren van de NPS score en het verhogen van de ranking op diverse online fora. Ik vertaal de online strategie naar operationele activiteiten en biedt ondersteuning in het creëren van content voor de NLE social media-kanalen.
Werkervaring Sector: Communicatie, reclame, media
Functie: Projectmanager
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen 2008-2011: HBO deeltijd Media & Informatie Management
Hogeschool van Amsterdam, Amsterdam
Propedeuse behaald september 2009
Diploma: verwacht 2011

2001-2004: MBO Zelfstandig werkend medewerker Toeristische Informatie
Albeda College, Rotterdam
Diploma: Behaald

2001-2004: MBO zelfstandig werkend medewerker Reizen
Albeda College, Rotterdam
Diploma: Behaald

1996 – 2000:Mavo
Roncalli Mavo, Rotterdam
Diploma: Behaald


2009:Introductiecursus Informatiemanagement: Behaald november 2009
Postbehandeling, Wet- en regelgeving, Selectie
en vernietiging, Kwaliteitszorg & Digitalisering

2009:Basistraining Doxis: Behaald oktober 2009
Projectmatig werken, staatsinrichting & Wat is Doxis?

2005:Certificaat Worldspan Behaald oktober 2005

2004:Diploma E.H.B.O, L.E.H en Reanimatie Behaald januari 2004

2002:Certificaat Travel, Tourism & Hospitality Behaald November 2002
te Coventry Engeland

Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen Ik ben zelfstandig en weet wat er van mij gevraagd word. Accuraat, gestructureerd, flexibel, snel en leergierig zijn kernwoorden die bij mij passen.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV