Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV verkoop binnendienst, commercieel medewerker, HBO/ HTS, Zoetermeer

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Man Leeftijd 55 Woonplaats ZoetermeerKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Eigenaar en beheerder webshop
10/2011 - Heden
Werkzaamheden: Eigenaar en beheerder webshop in alle soorten borden.

All round binnendienst medewerker
Via van Dalen BV - Ankeveen
1/2008 - 1/2014

Werkzaamheden: Inkoop, administratie, verkoop, planning/ werkvoorbereiding, marketing, voorraadbeheer, projectbegeleiding, magazijnmeester.

Verkoop binnendienst
Vermolen Groep - Den Haag
9/2003 - 12/2007

Werkzaamheden: - Inventariseren klantenwensen met betrekking tot service, prijs/kwaliteit verhouding, levertijden en manco. Rapportage intern in klantenbestand en overleg met vertegenwoordiger met betrekking tot plan van aanpak. - Uitwerken van werkzaamheden komende uit plan van aanpak. - Uitbrengen prijsopgaven en offertes voor klanten. - Opstellen verkoopcontracten in overleg met verkoopleider. - Opname, verwerken en uitvoeren bestellingen. - Samenstellen rapporten voor het management, gebruikt hiervoor bijv. verkooptargets en gerealiseerde verkoopcijfers. - Adviseren en informeren over producten en diensten. - Klachtenafhandeling. - Uitvoeren van algemene kantoorwerkzaamheden, afhandelen correspondentie en beantwoorden van de telefoon.

Hoofd verkoop
Montan Staal BV - Den Haag / Dordrecht
1/1997 - 12/2002

Werkzaamheden: Hoofd Verkoop Binnendienst verantwoordelijk voor het behalen van door het management bepaalde verkoopresultaten. Opstellen en behalen van verkooptargets, toezien op de uitvoering van de werkzaamheden op zijn afdeling en het functioneren van medewerkers binnen-en buitendienst. Creëren van goede werksfeer. Coördineren en rapporteren de werkzaamheden en waarborgen van strategie, beleid en procedures van de afdeling. Aanspreekpunt voor zijn medewerkers. Verantwoordelijk voor de (verdere) opleiding en training van personeel. Key-accountmanager, het voeren van sollicitatie en functioneringsgesprekken met betrekking tot het optimaliseren van de verkoopafdeling.

Verkoop binnendienst
Montan Staal BV - Den Haag
1/1993 - 12/1996

Werkzaamheden: -Inventariseren klantenwensen met betrekking tot service, prijs/kwaliteit verhouding, levertijden en manco. Rapportage intern in klantenbestand en overleg met vertegenwoordiger met betrekking tot plan van aanpak. - Uitwerken van werkzaamheden komende uit plan van aanpak. - Uitbrengen prijsopgaven en offertes voor klanten. - Opstellen verkoopcontracten in overleg met verkoopleider. - Opname, verwerken en uitvoeren bestellingen. - Samenstellen rapporten voor het management, gebruikt hiervoor bijv. verkooptargets en gerealiseerde verkoopcijfers. - Adviseren en informeren over producten en diensten. - Klachtenafhandeling. - Uitvoeren van algemene kantoorwerkzaamheden, afhandelen correspondentie en beantwoorden van de telefoon.

Administratief boekhoudkundig medewerker
Montan Staal BV - Den Haag
9/1980 - 12/1992

Werkzaamheden: - verwerken bank en kas mutaties - debiteurenbewaking - archiveren inkoop en verkoopfacturen - inboeken verkooporders - inboeken inkooporders
Werkervaring Kennis computervaardigheden
Microsoft word
Microsoft Excel
Exact compact
Exact handel
Exact globe
Synergy

Hobby's
* Klaverjassen
* Bridge
* Computerspellen
* ( passief ) Voetbal

nevenactiviteiten in verleden
* reünie georganiseerd lagere school
* reünie georganiseerd voetbalvereniging,
* diverse functies voetbalvereniging
-barcommissie
-feestcommissie
-elftalleider
-penningmeester
-voorzitter
Opleidingen en cursussen HBO
Middle Management ( organisatie en communicatie )
LOI - Thuis
1997 - 1997

MAVO
administratie
J. Th. Heemskerkschool - Den Haag
1977 - 1980

Cursussen en diploma's
* diverse interne en externe computercursussen
* ATOOM ( interne cursus leidinggeven )
* Rebecca ( externe cursus 3M, organisatie en structuur )
* VCA VOL
Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Nee Persoonlijke eigenschappen mensen mens
sociaal
hardwerkend
nooit ziek
altijd op tijd
afspraak is afspraak
zeer nauwkeurig
werk organisatorisch
Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV