Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Eigenaar Consultancy Marketing & Communicatie ZZP, HBO/ HTS, Veenendaal

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 59 Woonplaats VeenendaalKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring 2005 – heden
Eigenaar Consultancy Marketing & Communicatie
Mijn marketing en communicatie (online en offline) activiteiten bestaan uit het strategisch opzetten, plannen en begeleiden van diverse projecten; media, brochures, flyers, magazines, nieuwsbrieven (print en digitaal), websites, acties, promoties, joint promotions, social media, seo/sea, cms, google analytics, linkbuilding, marketing affiliate, evenementen en beurzen.
Contacten met interne en externe bureaus zoals vormgeving, productie, mediabureaus en reclamebureaus. Schrijven van teksten voor persberichten, websites, nieuwsbrieven en brochures. (print en digitaal) Aansturen van en coordineren van diverse marketing- en projectteams.
Werkzaam geweest voor opdrachtgevers: Original7, OHRA, Kraft Foods BV, Oilily/Colorful Licenses BV, Riverside (verzekering), Kluwer (Uitgeverij), Uitgever van lifestyle magazine Amersfoort Bruist (Nederland Bruist), Hogeschool Utrecht, Sigma Coatings (PPG) en Businesszone Utrechtse Heuvelrug.

2012 – heden
Eigenaar en marketing en communicatie adviseur. Opzetten en ontwikkelen van marketing en communicatie projecten en campagnes (online en offline) voor mijn online platform met een aanbod van congres- en vergaderlocaties in de Utrechtse Heuvelrug en regio Utrecht. Advertising, evenementen, website, seo/sea, free publicity, google analytics, linkbuilding, marketing affiliate, nieuwsbrieven, persberichten en social media.

2011 – 2012
Hogeschool Utrecht: Communicatie adviseur. Updaten, restylen en schrijven van teksten (cms) voor de website van het kenniscentrum van de faculteit FEM. Aansturen van het projectteam.

2010 – Sigma Coatings (PPG): Projectmanager marketing en communicatie. Verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van marketingactiviteiten en interne en externe communicatie (online als offline) zoals restyling van productbrochures, restyling van prijscourant, website, nieuwsbrieven (digitaal), flyers, evenementen en het restylen van het schildersblad. Aansturen van diverse projectteams. Contacten en aansturen van externe bureaus en reclamebureaus. Tevens schrijven van diverse teksten.

2009 – Hogeschool Utrecht; Marketing en communicatie medewerker op de Hogeschool Utrecht voor Faculteit Economie en Management. Verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie (online en offline) van het kenniscentrum. Het organiseren van evenementen, congressen, openbare lessen. Het schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, uitnodigingen, persberichten, openbare lessen en redactionele artikelen. Het opzetten, uitvoeren en begeleiden van brochures, flyers, digitale uitnodigingen en het schrijven van een marketing- en communicatieplan voor masteropleidingen. Aansturen van diverse projectteams. Contacten en aansturen van externe bureaus.

2008 – Uitgever van lifestyle magazine Amersfoort Bruist: Verantwoordelijk voor het uitgeven van een regionaal lifestyle magazine voor de middenstand en het mkb. Schrijven van redactionele teksten en tevens verantwoordelijk voor advertentie verkoop, productie en vormgeving. Contacten en aansturen van externe bureaus.

2008 – Kluwer Uitgeverij: Communicatie en marketing adviseur. Het organiseren van een congres en het schrijven van diverse teksten voor nieuwsbrieven, website, uitnodigingen en banners (intranet). Contacten en aansturen van externe bureaus en reclamebureaus.

2007 - Riverside (verzekeringen): Direct marketeer voor een verzekeringsproduct. Het strategisch opzetten, plannen en begeleiden van een direct mail campagne. Contacten en samenwerking met mailinghouse, drukker, telemarketingbureau en reclamebureau.

2006 – 2007 - Oilily/Colorful Licenses BV: Marketing Manager en werkzaam voor de producten Oilily tassen, Oilily parfum en eau de toilette voor kinderen en vrouwen. (Betsey Johnson, Muse, Flowers). Het opzetten, plannen en begeleiden van promoties en acties. (promoties op winkelvloer met Oilily tasje en parfum voor valentijn en moederdag) Aansturen en leidinggeven aan het marketingteam. Contacten en coordinatie met internationale distributeurs en PR agenten.

2006 - Kraft Foods BV: Promotie manager en werkzaam voor de producten Philadelphia (cream cheese), Milka (chocolade) en Coffee. Het strategisch opzetten, plannen, begeleiden en uitvoeren van promoties (bij Milka gratis reis met camper), joint promotions (bij Philadelphia met Smeg fornuizen). Aansturen van diverse projectteams. Contacten en aansturen van externe bureaus en reclamebureaus.

2005- 2006 - OHRA; Communicatie adviseur voor nieuwe relaties die een collectief contract afsluiten bij OHRA. Het plannen, begeleiden en uitvoeren van DM campagne, advertenties, posters, internetpagina, banners, brochures en presentaties. Contacten en aansturen van externe bureaus en reclamebureaus.

2004 - 2005 - Original7: Communicatie en marketing adviseur. Original7 is een groothandel in eigengemaakte sieraden voor het midden en hoger segment. Opzetten en uitvoeren van PR activiteiten. Contacten met redactie van glossy magazines. Opzetten van joint promotions (Star Style, Joie de Vivre, New Shopping, Linda). Schrijven van teksten zoals website, persberichten en folders. Organisatie deelname vakbeurs Fashion Items in RAI A’dam.

Vaste functies:
Account manager bij Telegraaf Tijdschriften Groep.
In deze functie was ik verantwoordelijk voor de magazines Residence, Elegance en Man. Voor deze bladen benaderde ik de interieurbranche. Mijn sales en marketing activiteiten bestonden uit, acquisitie, relatiebeheer, bezoeken van beurzen in Milaan, Keulen en Kortrijk. Mede organiseren van het jubileum van 10-jarig bestaan van Residence in het Scheepvaartmuseum in A’dam met een veiling voor een goed doel. Contacten met interieurwinkels, dealers, agenten en leveranciers, met merken in het topsegment als Jan de Bouvrie, Minotti, Fendi, Georgetti, Hastens, Auping etc.

Sales en Marketing manager bij The Image Bank: The Image Bank verkoopt stockbeelden voor foto en film voor het ontwikkelen van tv commercials, bedrijfsfilms en promotiefilms. The Image Bank is een wereldwijde organisatie met meer dan 50 vestigingen over de wereld. Ik was verantwoordelijk voor de vestiging in Nederland. Contacten met commerciele zenders (John de Mol, Joop v/d Ende, SBS, RTL4), producenten, facilitaire bedrijven, uitgeverijen en reclamebureaus. Mijn sales en marketing activiteiten zijn: het schrijven van sales en marketingplannen, het plannen, opzetten en uitvoeren van direct mail, media, bedrijfsbrochure, website, werven van nieuwe relaties, relatiebeheer, promoties en deelname aan AV-beurs Mediapark. Het bewaken van de budgetten. Leidinggeven aan het salesteam.

Account manager bij Archer Media:
In deze functie was ik verantwoordelijk voor de advertentieverkoop, mediaplanning en sponsoring in de business tot business markt voor de vakbladen Broadcast Magazine en het Omroephandboek, die marktleider zijn in de mediabranche. Contacten met de media zoals omroepen, commerciele zenders (John de Mol, Joop v/d Ende, SBS, RTL4), facilitaire bedrijven, uitgeverijen, media- en reclamebureaus. Daarnaast verzorgde ik de sponsoring voor de Broadcast Business Club en het Nationaal Omroep Congres.

Account manager bij Style Magazine:
In deze functie was ik verantwoordelijk voor de advertentieverkoop, mediaplanning, acquisitie en relatiebeheer. Contacten met MKB, winkeliers, media- en reclamebureaus. Style Magazine is een lifestyle magazine regionaal en landelijk gericht met meerdere edities door het land, voor mode, design, interieurs en lifestyle met merken als Chrysler, Rover, Pall Mall, Breitling, Kipling etc. Ik heb Style Magazine samen met een junior account manager, aan wie ik leiding gaf, nieuw opgezet in de regio midden-Nederland.

Marketing en Sales manager bij het ontwerp/reclamebureau Publicorner:
In deze functie was ik verantwoordelijk voor het accountmanagement, acquisitie en het ontwikkelen, plannen en begeleiden van reclame-activiteiten zoals drukwerk, direct mail, media, huisstijlen en bedrijfsbrochures. Als vestigingsmanager was ik tevens verantwoordelijk voor de omzet van de vestiging en voor het personeelsmanagement en gaf ik leiding aan de office-manager en twee dtp’ers.

Product manager/Promotie manager bij Henkel Nederland BV, divisie Cosmetic: In deze functie was ik verantwoordelijk voor het plannen, aansturen en uitvoeren van promotionele acties (refund, premiums, joint promotions), productintroductie (FA Light), incentives en events (in samenwerking met Arjen van Dijk evenementen bureau), relaunches, mediacampagnes(radio en TV) en promotionele ondersteuning bij beurzen. (Jaarbeurs Non-Food, ABN-AMRO tennis toernooi).Traffic werkzaamheden, briefing en copy. Contacten en samenwerking met reclamebureaus, fotostudio’s (fotograferen van producten en modellen), promotieburo’s, evenementenburo’s, drukkerijen en displayleveranciers (ontwerpen van displays en topkaarten). Opstellen van analyses en marktonderzoek.
Werkervaring Sector: Communicatie, reclame, media
Functie: Advies consultancy
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleiding: HBO-opleidingen:
Bedrijfscounsellor 2-jarige opleiding bij NTI te Leiden diploma ’05.
Commerciele Bedrijfskunde Marketing-2,
Universiteit Utrecht, afgerond mrt. ’94,
Nima-A, IBW, afgerond jan. ’93
Management-assistente, PBNA, diploma 1985
Mavo, diploma 1977

Informatica/internet: MS office, CMS (o.a. Sharepoint, Drupal) Social Media, SEO/SEA, Google Analytics, Marketing Affiliate.

Cursus: Binnenhuisarchitectuur bij Artibus in Utrecht
van okt.’89 t/m juni ’90.
Interne bedrijfsopleiding marketing bij Henkel
van nov ’89 t/m mei ’90.
Prive cursus Duits bij Elseviers Talen Prakticum in
Arnhem in jan. ’90.
Verkoopcursus voor de salesmedewerker bij T&S in
Utrecht in mei ’89.
Diverse verkooptrainingen bij interne en externe
bureaus.
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken goed, schrijven goed   Duits: spreken goed, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B,E Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Gemotiveerd, positief, kritisch, sociaal, teamplayer, assertief, standvastig, humor, flexibel, goede organisator, strategie en hands-on.Kandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV