Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Loopbaancoach bij jou in de buurt

WORKBALANCE - Human development & coaching

Aangesloten bij:

Noloc

Bewustwording van jouw echte capaciteiten en wensen

Ben je als medewerker op zoek naar loopbaanbegeleiding, dan kunnen we samen bekijken wat jouw wensen zijn en vervolgens aan de slag om deze te realiseren. Ben je als leidinggevende op zoek naar advies of begeleiding in tijden van disfunctioneren of reorganisatie, dan kunnen we gezamenlijk ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Kenmerkend voor mijn stijl van coaching zijn empathie, positief en resultaatgericht. Voor meer informatie bezoek mijn website: www.workbalance.nl

Waarom een loopbaancoach

Groeien in omgaan met loopbaanuitdagingen, groeien in leiderschap en groeien in omgaan met je werkomgeving. Sinds 2013 begeleid ik als loopbaancoach in Amsterdam professionals bij deze bijzondere reis; het ontdekken en uitvergroten van capaciteit en innerlijke kracht, het ontwikkelen van een doelstelling en het succesvol realiseren hiervan.

Mijn werkwijze

Met loopbaancoaching richt ik mij op het gezamenlijk ontwikkelingen van cliënten over de vele mogelijkheden in loopbaan en werk samenleven. Basis hierbij zijn de wensen en het gevoelsleven van de persoon zelf. Doel hierbij is om gezamenlijk nieuwe wegen te vinden om keuzes te maken, doelen te stellen en deze ook te realiseren.

Het proces van loopbaancoaching Amsterdam vestiging is altijd 100% vertrouwelijk. De gesprekken duren één tot anderhalf uur afhankelijk van de voortgang. Voor particulieren wordt de afspraak altijd in de eigen praktijk ruimte gehouden. Coachingsprocessen voor bedrijven zijn afhankelijk van de specifieke problematiek die altijd nader wordt besproken en vast gelegd wordt. Afhankelijk van de bedrijfswensen kunnen de gesprekken met medewerkers plaatsvinden in de eigen praktijkruimte in Amsterdam of op bedrijfslocatie.

Mijn werkgebied

- Loopbaanbegeleiding professionals
- Verbeteren duurzame inzetbaarheid en mobiliteit
- Outplacement
- Management coaching

Contact

Robert Van den Bos van Oldenbarneveldtstraat 51-1  |  1052 JT Amsterdam  |  0613119451   |  http://www.workbalance.nl