Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Receptioniste met veel bankervaring, MBO/ MTS, Maarssen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 55 Woonplaats MaarssenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding MBO/ MTS Stages en werkervaring 2009 tot 01-07-2016 :
Senior medewerker facilitaire services Receptie/servicedesk bij Rabobank Utrecht

2007 tot 2009:
Coƶrdinator EKD/postkamer Rabobank Utrecht

1996 tot 2007:
Receptioniste/telefoniste Rabobank Utrecht

1994 tot 1996:
Directiesecretaresse Rabobank Nedersticht,

1984 tot 1994:
Medewerker Beheerstechnische Zaken Rabobank Vleuten
Werkervaring Sector: Financiele diensten, bank, verzekeringen
Functie: Receptie/ telefoniste/ klantenservice
Ervaring: meer dan 3 jaar
Opleidingen en cursussen Mavo-4
Meao secretariƫle studierichting
Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven voldoende Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Ik ben een gedreven gastvrouw. Het is mijn passie om mensen met een glimlach te verwelkomen en zich welkom te laten voelen. Door mijn ruime ervaring op facilitair gebied ben ik op verschillende gebieden inzetbaar. Mijn voorkeur gaat uit naar een functie van receptioniste waarin ik in teamverband mijn hospitality kan tonen en uitvoeren.

Mijn competenties zijn:
gemotiveerd
flexibel
sociaal
nauwgezet
Hobby's en interesses Mijn hobby's zijn:
lezen,
computerspelletjes,
uit eten gaan
Referenties Bedrijf Rabobank Utrecht Om de referenties en contactgegevens van dit CV in te zien dien je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV