Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

Werknemers

Plaats nu je Curriculum vitae op de site en wordt gevonden door de werkgever.

Natuurlijk kan je ook zelf zoeken op vacatures en als je een account hebt aangemaakt
kan je direct reageren op vacatures.

* Tip bezoek de site regelmatig voor de nieuwste vacatures. ( We proberen elke ochtend
   de laatst geplaatste door  te sturen.)

* Werk je Curriculum vitae regelmatig bij. Werkgevers zien graag de meest recente gegevens

* Voor werkzoekenden is de site en het gebruik gratis

NAW-gegevens

De NAW-gegevens worden niet in het openbaar getoond behalve de woonplaats en provincie. Potentiële werkgevers kunnen de NAW-gegevens pas inzien als zij een overeenkomst gesloten hebben.

Cv plaatsen

Via de button "CV Plaatsen" kun je direct starten met je Cv te plaatsen. In de eerste 4 stappen vul je de gegevens in die voor iedereen te zien zijn (met uitzondering van je naam en adres). Om optimaal gevonden te worden is het belangrijk dat je alle relevante informatie vermeldt zoals stages, werkervaring, opleidingen, etc. In stap 5 kun je je eigen cv-document uploaden. Wij adviseren om hier een PDF-document van te maken.

Nadat je je profiel hebt aangemaakt kun je direct reageren op vacatures die geplaatst zijn op CVenVacaturebank.nl.

Daarnaast wordt jouw Cv meteen in beeld gebracht bij een groot aantal aangesloten uitzendbureaus en bedrijven. Dat vergroot je kans op het vinden van een leuke, passende baan!

 

De arbeidsmarkt

Door de digitalisering de afgelopen 10 jaar de arbeidsmarkt compleet veranderd. Functies evalueren en de flexibilisering van de arbeidsmarkt is een proces dat zich de laatste jaren steeds sterker ontwikkelt.

Als werknemer is het belangrijk dat je Curriculum vitae duidelijk en up-to-date online in beeld komt. Waar de meeste vacaturesites een Cv achter een wachtwoord plaatsten zijn de Cv's op CVenVacaturebank.nl zonder adres (NAW)gegevens voor iedereen direct inzichtelijk, inclusief de zoekmachines. Dit bevordert de kans op een baan