Cvenvacaturebank.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren. Op deze manier kunnen wij functionaliteit en effectiviteit aanpassen, zodat wij u een zo optimaal mogelijke ervaring kunnen bieden. Voor meer informatie, zie onze Gebruiksvoorwaarden.

CV Directie secretaresse parttime, HBO/ HTS, Kampen

Voor het reageren op dit cv dien je ingelogd te zijn. Je kunt hier inloggen om te reageren. Om de contactgegevens van dit CV in te zien dient je een abonnement af te sluiten. Heb je nog geen betaald abonnement? Neem dan contact met ons op. Algemene gegevens Geslacht Vrouw Leeftijd 41 Woonplaats KampenKennis, opleidingen en ervaring Opleiding HBO/ HTS Stages en werkervaring Verkoopcoördinator BPD Ontwikkeling BV
April 2013 - december 2016 | 32 uur per week
Als verkoopcoördinator ondersteunde ik de verkoopmanager bij alle uitvoerende activiteiten voortkomend uit het verkoopplan:
 Online (telefoon, mail, chat) klantcontact onderhouden m.b.t. beantwoorden van projectinhoudelijke vragen;
 Per project inrichten Klant Contact Strategie: content verzamelen en verwerken, nieuwsbrieven maken, projectsites beheren, SEO uitvoeren, facebook beheren, etc.;
 Input leveren voor en uitvoeren van het verkoopplan en schrijven van communicatieplannen;
 Monitoren en eventueel bijsturen van verkoopstrategie en leadwerving gedurende de ontwikkeling van een project;
 Vullen en onderhouden van BPD Connect (project en campagnes aanmaken, prijzen, meerwerk en rente invoeren, Funda plaatsingen, verkopers-banken koppelen);
 Organiseren en/of coördineren activiteiten (events) en online en offline verkoopmiddelen (AI’s, bouwborden, brochures, advertenties, prijslijsten, etc.);
 Leveren van informatie en afstemming met content redacteuren (centraal);
 Bewaking standaardisatie inclusief gebruik teksten en beelden, conform huisstijl;
 Aansturen reclamebureaus en/of andere externe leveranciers;
 Aanmaken en laten afhandelen van contractstukken;
 Voorafgaand aan de start verkoop een kick-off organiseren met alle partijen;

 Daarnaast regelde ik alle zaken rondom ICT. Werkplekken voorzien van juiste hardware, ontwikkelen van een opslagschijf voor alle bedrijfsstukken toegankelijk voor alle medewerkers in de organisatie, opbouwen en uitrollen van Open IMS.Directiesecretaresse Bouwfonds Ontwikkeling BV/BPD ontwikkeling BV
Oktober 2009 - december 2012 | 32 uur per week
Secretariële ondersteuning van de Directie. Agenda beheer, gasten ontvangen, notuleren van vergaderingen, verzorgen van correspondentie, activiteiten organiseren, post verwerking.

Daarnaast regelde ik alle zaken rondom ICT. Werkplekken voorzien van juiste hardware, ontwikkelen van een opslagschijf voor alle bedrijfsstukken toegankelijk voor alle medewerkers in de organisatie, opbouwen en uitrollen van Open IMS.

Secretaresse Bouwfonds Ontwikkeling BV
augustus 2006 – oktober 2009 | 24-32 uur per week
Secretariële werkzaamheden ter ondersteuning van de projectmanagers (agenda beheer, correspondentie, presentaties maken, alle werkzaamheden die ik voor ze kon doen pakte ik op)

Secretarieel medewerkster/receptionist/telefonist Bouwfonds Ontwikkeling BV
April 2003 - januari 2007 | 24 uur per week
Gasten ontvangen, telefoon aannemen, repro beheren, post verwerken.

Ik ben via secretary plus op uitzendbasis begonnen en kreeg in augustus 2004 mijn vaste contract.

Psychodiagnostisch medewerker Antonius ziekenhuis Sneek
November 2001 - januari 2003 | 16 per week
Als psychodiagnostisch medewerker stelde ik diagnoses op het gebied van de (neuro)psychologie. Ik werkte met mensen/kinderen met bepaalde problemen, zoals gedragsproblemen of ontwikkelingsproblemen. Ik voerde onderzoeken uit naar de intelligentie, de persoonlijkheid en het gedrag van cliënten. Dat deed ik door gesprekken te voeren en testprogramma’s samen te stellen.
Ik bereidde dus onderzoeken voor, voerde deze uit en verwerkte de resultaten. Ik rapporteerde de uitkomsten van de onderzoeken aan de psycholoog/orthopedagoog. Ik adviseerde naar mogelijke oplossingen op basis van de testresultaten. Verder ondersteunde ik de psycholoog/orthopedagoog. Ik deed dit zowel in het ziekenhuis in Sneek als in het ziekenhuis in Heerenveen.

Psychodiagnostisch medewerker Ziekenhuis De Tjongerschans Heerenveen
Juli 2001 - januari 2003 | 24 per week
Als psychodiagnostisch medewerker stelde ik diagnoses op het gebied van de (neuro)psychologie. Ik werkte met mensen met bepaalde problemen, zoals gedragsproblemen of ontwikkelingsproblemen. Ik voerde onderzoeken uit naar de intelligentie, de persoonlijkheid en het gedrag van cliënten. Dat deed ik door gesprekken te voeren en testprogramma’s samen te stellen.
Ik bereidde dus onderzoeken voor, voerde deze uit en verwerkte de resultaten. Ik rapporteerde de uitkomsten van de onderzoeken aan de psycholoog/orthopedagoog. Ik adviseerde naar mogelijke oplossingen op basis van de testresultaten. Verder ondersteunde ik de psycholoog/orthopedagoog. Ik deed dit zowel in het ziekenhuis in Sneek als in het ziekenhuis in Heerenveen.

Werkervaring Sector: Bouw, vastgoed
Functie: Secretarieel
Ervaring: meer dan 3 jaar
  Sector: Bouw, vastgoed
Functie: Marketing PR communicatie
Ervaring: 1-3 jaar
Opleidingen en cursussen Opleiding(en):
Kynologisch gedragstherapeut Martin Gaus Academie Lelystad
Oktober 2016 - Heden
Als Kynologisch Gedragstherapeut help ik individuele hondeneigenaren bij het verkrijgen van inzicht in het gedrag van hun hond(en). Op een professionele en deskundige wijze ondersteun ik ze bij het ombuigen van probleem gevend gedrag van de hond naar gewenst gedrag.


Personeel en arbeid, psychodiagnostisch werk (hbo) Hogeschool IJsselland Deventer
Oktober 1997 - juli 2000 | Diploma: Ja
Een PDW’er voert psychologisch onderzoek uit bij patiënten en adviseert de psycholoog in de diagnosestelling.

Cursus(sen):
Webredactie (cursus) Lectric
April 2013 - april 2013
Als webredacteur of contentmanager moet ik van alle markten thuis te zijn, niet alleen op het gebied van het schrijven voor het web. Ik heb ook expertise nodig van onder meer online leesgedrag, SEO, copywriting, usability en social media. Deze 3 daagse training Webredactie was dé manier om mij op praktische wijze te professionaliseren.

Het resultaat
Ik ben up-to-date en kan goede online content ontwikkelen. Ik ken de essentiële vaardigheden en do’s en don’ts van schrijven voor het internet en ik weet hoe ik webteksten optimaliseer.

Creatief schrijven (cursus) Boertien groep
April 2008 - mei 2008
Een creatieve invalshoek, een pakkende kop, een goed idee... Je kunt het zelf! In deze leuke en verrassende training van 3 dagen heb ik tal van technieken geleerd om op nieuwe ideeën te komen. Mijn teksten werden sprankelender en inspirerend.

Het resultaat
Ik loop minder snel vast met behulp van creatieve schrijftechnieken.
Ik weet de lezer direct te raken en zijn aandacht vast te houden.
Ik schrijf teksten die nét even anders zijn.
Ik schrijf beeldend.

Tekstschrijven (cursus) Secretary plus
November 2006 - november 2006
De inhoud van de training bestond uit:
Schrijfstijl: klassiek, modern, persoonlijk, zakelijk, formeel, ambtelijk, stijl als onderdeel van de bedrijfsidentiteit en huisstijl;
Overtuigen op papier;
Klantgerichte schrijfstijl;
Valkuilen bij zinsconstructies.

Computertypen/toetsenbordvaardigheid (cursus) LSSO
Oktober 2006 - november 2006
Ik beheers het tienvinger-blindsysteem.

Europees computerrijbewijs (cursus) Deltion college zwolle
Maart 2005 - april 2005
The European Computer Driving Licence (ECDL) is een diploma voor de basiscomputervaardigheden. Ik beheers het office pakket goed.

Taalvaardigheden Nederlands: spreken zeer goed, schrijven zeer goed   Engels: spreken voldoende, schrijven goed Overige informatie Rijbewijs B Eigen vervoer Ja Persoonlijke eigenschappen Als de functienaam duizendpoot zou bestaan, dan zou die mij passen. Ik zet mij graag in voor het bedrijf. Niet binnen de strakke kaders van een functie omschrijving, maar daar waar het werk is. Ik ben heel flexibel en laat mij niet door onverwachte uitdagingen van de wijs brengen. Ik ga ze aan en los ze veelal op. Plannen en organiseren zit in mijn genen. Mijn werkwijze is overzichtelijk, ook als het druk is. Door mijn vriendelijke en open houding, voelen mensen zich al snel op hun gemak en dat gemak zorgt voor een prettige samenwerking. Mijn klant (directeur, collega of manager, etc. ) staat centraal en daar werk ik graag samen met een team aan.

Ik heb een collega en mijn partner gevraagd om mijn vaardigheden en ontwikkelpunten te benoemen.
Mijn collega, Renée, geeft aan dat ik beschik over een sterk analytisch vermogen. Ze beschrijft mij als een meelevend en aandachtig luisteraar en ze vindt mij slim.
Mijn partner, Gerard, duidt mijn doorzettingsvermogen als een sterke eigenschap: “wat je wilt, krijg je gedaan”. Ook hij vindt mij meelevend/meevoelend en hij geeft aan dat ik een zorgend karakter heb.
Uiteraard beschik ik ook over minder sterke punten (ontwikkelpunten).
Renée wijst mij op mijn kwaliteit perfectie en hoe dit een valkuil kan zijn: “het hoeft niet altijd perfect te zijn, soms kan voldoende ook goed zijn”. Verder zegt ze dat ik meer kan dan ik zelf zie en ervaar.
Gerard geeft aan dat mijn grootste kracht mijn valkuil is. Ik zet anderen altijd voorop, hij stelt dat ik mezelf voorop moet zetten. Daarnaast moet ik de ander wat ruimte geven en me niet te sterk uiten.
In mijn werk hoorde ik regelmatig van collega’s dat ik goed ben in het overtuigen en beïnvloeden. Dit kwam met name naar voren bij het presenteren van mijn verkoopplan. Zelf vind ik mijn leergierigheid een positieve vaardigheid. Samen met mijn gedrevenheid en mijn perfectionisme heeft me dat heel ver gebracht. Voor alle drie die vaardigheden geldt dat ze ook mijn valkuil kunnen zijn. Alles met mate is soms goed genoeg.
Hobby's en interesses In de eerste plaats ben ik moeder van twee kinderen (een hoogbegaafde autistische zoon van 12 jaar en een dochter van 9 jaar). Het opvoeden van een autistisch kind was/is niet altijd eenvoudig, maar brengt ook heel veel mooie dingen: een stuk persoonlijke ontwikkeling van mezelf en een hond.
De hond heet Bandhu, zij is een Australian Shepherd. Mijn zoon en ik leiden haar samen op tot zijn hulphond. Zien wat een hond een kind/een volwassene kan bieden heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik mijn hobby heb gevonden. Er is een tweede hond in ons gezin gekomen, ook een Australian Shepherd en zijn naam is Kunja. Verder heb ik de KGT opleiding opgepakt om zoveel mogelijk over honden en hun gedrag te leren. Waar tijd over is, zit ik met mijn neus in de boeken. Ik lees erg graag, maar vooral om te leren over: ASS, Psychologie, honden en alles wat nieuw op mijn pad komt en mijn interesse heeft.
Wil ik echt even helemaal ontspannen, dan sluit ik mij af met een koptelefoon en heerlijke muziek.
Deze gebruiker heeft een eigen CV geupload. Dit bestand is alleen voor gebruikers met een betaald account inzichtelijkKandidaat inhuren via uitzendbureauContact opnemen met kandidaat
Deel deze CV